Știați că? Sinteza de Colagen crește de 400 de ori în urma tratamentului de mezoterapie cu Mezopenul.

Mezoterapia sau procedeul introducerii substanței active până în derm poate fi executată în mai multe moduri: prin electroporație folosindu-se un curent galvanic de 1,2 - 2 mA care creează breșe în peretele celular, astfel încât și substanțele cu moleculă mare, ca acidul hialuronic să poată să pătrundă până în interiorul celulei (aparatul este scump, deci este un procedeu costisitor) sau cu ajutorul Mezopenului al cărui cap detașabil conține 12 ace dispuse circular care creează mici canaliculi până în derm.

Succesul acestui procedeu față de altele se datorează faptului că lezând pielea, în procesul de vindecare secreția de colagen crește de 400 de ori în zona tratată, împrospătând astfel țesuturile.

 

 

Mezoterapia cu inducție de colagen este benefică în următoarele cazuri: pori deschiși, cicatrice rezultate în urma acneei, riduri superficiale sau mai adânci, vergeturi (care încă nu s-au albit), remodelare corporală, căderea părului, pete de pigment.

Efectul este vizibil de la prima ședință. În funcție de diagnosticul tenului și rezultatele dorite se poate efectua o singură ședință de întreținere sau un tratament sub formă de cură 8-10-12 ședințe la distanță de 14 zile.

Substanța activă folosită poate fi: vitamina A, vitamina C, coenzima Q10, cofeină, acid hialuronic, oligoelemente, DNA etc. în funcție de diagnostic.

Mezoterapia cu inducție de colagen reduce vizibil ridurile de expresie, minimizează porii, depigmentează și îmbunătățește aspectul cicatricelor.

În urma tratamentului tenul rămâne proaspăt, revigorat, cu un contur mai accentuat și un aspect sănătos.

Mezoterapia cu inducție de colagen are un protocol care trebuie urmat cu rigurozitate!!!