Îngrijirea pielii cu forța naturii

Concepția de îngrijire a pielii - bazată pe componente naturale din plante - a liniilor de produse Solanie, înfăptuiește forța de autovindecare a naturii în cosmetică. Pe lângă componentele lor pe bază de Aloe Vera și Ginkgo Biloba în ele se găsesc și alte substanțe active - ca extracte de fructe și plante naturale - care îngrijesc, calmează, hidratează sau hrănesc în modul cel mai delicat pielea.

 

 

5 elemente de bază ale înfrumusețării

Menținerea echilibrului pielii sănătoase se datorează mai multor factori printre care alimentația, somnul, stilul de viață, factori genetici, etc. Sistemul unitar construit pe 5 elemente cunoscute din cultura orientală, este esența gamei de cosmetice Solanie. Puterea stimulentă a focului, unitatea adusă de balansul pământului, stabilitatea și modernitatea metalului, efectul vital și hrănitor al apei, reînoirea și ocrotirea naturală a lemnului, împreună alcătuiesc acel sistem de îngrijire a pielii, care înseamnă mai mult decât un simplu tratament cosmetic și așează într-o nouă lumină domeniul înfrumusețării.

 

Combinarea științei antice cu tehnologia modernă

Gama de cosmetice Solanie conține ingrediente active moderne, precum acidul hialuronic, aurul, celule stem vegetale de argan, care întăresc selectiv unele dintre cele 5 elemente. Creând echilibru, perfecționează și maximizează efectul lor de îngrijire a pielii. Pe lângă abordarea holistică a unor elemente, se alătură substanțe active antice și moderne cu care efectele tratamentelor cosmetice depășesc îngrijirea clasică a pielii.

 

Utilizând cunoștințele specialiștilor în cosmetică

Folosind rezultatele de secole cât și cele mai recente cercetări în îngrijirea pielii, gama de cosmetice Solanie este dezvoltată de specialiști în cosmetică și în chimie. Concepțiile utilizabile sunt selectate în mod conștient apoi încercate și în practică, pentru ca produsul finit să garanteze rezultatele cele mai scontate în cursul utilizării profesionale. Astfel, conform tradiției Solanie produsele finite, realizează îngrijirea modernă a pielii de la profesioniști către profesioniști.