Cea mai importantă componentă a măștilor de alginat este extractul de alge brune (Laminaria), care este o substanță vâscoasă cu proprietăți benefice. Extractul din alge marine este bogat în vitaminele A, B1, B2, C, E, D, în sulfo-aminoacizi. Are capacitatea de a stimula și regenera celulele pielii și are efect emolient, antibacterian, și are proprietăți de reținere a apei. Acest polizaharid hidratează și catifelează pielea, permite ca masca să fie simplu de amestecat și aplicat după care se solidifică și se îndepărtează ușor, fără clătire.

Măștile alginate de la Solanie stimulează metabolismul pielii, elimină stratul cornos de celule, curăță porii dilatați, au efecte astringente, previn apariția ridurilor, hrănesc fața și corpul, multiplică efectul altor substanțe active în măști. 

Mască alginată de întinerire
Cu ulei de măsline și frunze de măslin adevărate
Pentru ten alipic
Mască alginată Solanie cu măsline se caracterizează printr-un efect remarcabil de întinerire și conținut ridicat de antioxidanți. Extractul de măsline și conținutul de frunze de măslin adevărate sunt bogate în acizi grași nesaturați, antioxidanți și vitaminele A, D, E și betacaroten. Acestea hidratează pielea într-un mod natural, sporesc elasticitatea acesteia, în timp ce restabilesc funcționarea sa normală. Polifenolii regăsiți în măsline au efect puternic antioxidant, protejând astfel celulele pielii contra formării de radicali liberi.

Mască alginată antirid Botox Effect
Cu extracte din semințe de Hibiscus și oligopeptide
Pentru toate tipurile de piele
Mască cu efect anti-aging care luptă împotriva semnelor îmbătrânirii. Oligopeptidele extrase din planta Okra, cunoscută pentru efectul de întinerire, inhibă comunicarea nervilor faciali responsabili pentru funcționarea mușchilor de expresie, oprind astfel formarea ridurilor. Componenții din plante opresc formarea radicalilor liberi, păstrând sănătatea și prospețimea celulelor pielii.

 

 

Mască alginată de curățare profundă
Sare și nămol din Marea Moartă
Pentru ten mixt
Datorită componenților săi valoroși, nămolul din Marea Moartă este substanța de vindecare a tuturor tipurilor de piele. Conținutul său unic de minerale și oligoelemente este ideal pentru remineralizarea pielii obosite. Microparticulele valoroase amestecate cu sarea de mare nu doar hrănesc pielea ci o și curăță, normalizând producția de sebum.

Mască alginată cu caviar
Cu caviar negru și extracte marine
Pentru toate tipurile de piele
Mască regenerantă hrănitoare cu caviar negru și efect revigorant de încălzire. Componentul său luxos este bogat în minerale și oligoelemente, care umple pielea cu nutrienți valoroși. Efectul său antioxidant oprește formarea radicalilor liberi și prin aceasta protejează celulele pielii, încetinind procesele de îmbătrânire. Efectul de activare și încălzire stimulează procesele de reînnoire a celulelor și crește fluxul sanguin la nivelul țesuturilor. Stimulează fibroblastele responsabile pentru producția de fibre elastice, fermizând și regenerând pielea. 

Mască alginată de reînnoire
Cu papaya și aminoacizi activi
Pentru toate tipurile de piele
Mască alginată Solanie cu efect dublu folosește beneficiile de exfoliere a papayei și cele de întinerire a argininei cunoscută ca precursoare a aminoacizilor, pentru reînnoirea completă a pielii. Extractele din Papaya bogată în papaină ajută la îndepărtarea corneocitelor moarte și a impurităților de pe suprafața pielii. Ingredientele de aminoacizi ajută la activarea celulelor și regenerarea lor, sporind astfel procesele de reînnoire a pielii.

Mască alginată exfoliantă
Mască exfoliantă cu enzime, Papaya și ananas
Pentru toate tipurile de piele
Efectul natural de exfoliere aflat în enzimele conținute de papaya și ananas, este ideal pentru îndepărtarea stratului de celule moarte. Ingredientele active principale sunt papaina și bromelaina, care dizolvă ușor legăturile coezive proteice ale corneocitelor, permeabilitatea pielii crescând astfel de câteva ori. Datorită efectului intensiv de peeling, pielea nu este doar curățată, ci se favorizează și formarea de noi celule în epidermă.

Mască alginată calmantă
Cu afine și Vitamina C
Pentru ten sensibil
Mască calmantă bogată în vitamina C, flavonoide si antocianine, cu conținut de extract de afine, pentru piele sensibilă, predispusă la iritații. Datorită capacității lor de a accelera microcirculația în piele, ele pot scădea vizibilitatea capilarelor, roșeața pielii, și prin calmarea acesteia reduc senzația de mâncărime. Împreună cu vitamina C oferă un efect de antioxidare superior, datorită căruia inhibă formarea de radicali liberi, deteriorarea celulelor, încetinind procesele de îmbătrânire.