Linia Intense Dr. Spiller cuprinde toate măștile cosmetice atent selecționate, ale căror efecte sunt diferențiate în funcție de substanțele active pe care le conțin. Alese cu grijă, substanțele active oferă posibilitatea personalizării tratamentelor cosmetice sau a îngrijirii de acasă, astfel încât efectul lor intens să fie vizibil chiar de la prima aplicare.

Mască Herbal cu Aloe pentru ten gras

Este destinată tenului gras, mixt, cu pori mari, predispus la acnee. Extractele de plante reglează microflora pielii, normalizează secreția de sebum, Aloe Vera hidratează și stimulează reînnoirea celulară.



 

Mască de curățare Terra California pentru ten gras acneic

Destinată tenului gras, se absoarbe rapid, curăță în profunzime pielea, reglează microflora.

 

 

Mască Cremă nutritivă cu Germeni de Grâu

Este o mască cremoasă, nutritivă cu ulei presat la rece din germeni de grâu, adecvat tuturor tipurilor de piele. Substanțele active liposolubile din germeni de grâu au efect excelent de îngrijire, iar pielea va deveni moale, catifelată și netedă. Activează metabolismul celulelor, estompează ridurile și îmbunătățește aspectul pielii.


Mască cremă Anticuperozică

Calmează și hidratează intens tenul cu iritații și roșeață. Lasă pielea echilibrată, moale și elastică. Substanțele active antiinflamatorii atenuează semnele cuperozice, fortificând pereții capilarelor.


Mască cremă hidratantă cu Aloe Vera și Avocado

Mască hidratantă cu Aloe Vera și Avocado pentru revitalizarea tenului deshidratat și sensibil. Hrănește intensiv pielea și calmează iritațiile. Tenul devine vizibil relaxat și revitalizat. Se poate folosi la toate tipurile de ten.