Și tenurile cu nevoi speciale pot deveni strălucitoare. Modificările climei, stresul, poluarea sau dezechilibrele hormonale au un efect imprevizibil asupra organismului și implicit asupra pielii. Complexitatea impactului negativ cere soluții adaptate modificărilor apărute la nivelul tenului. Special Line Dr. Spiller oferă posibilitatea îngrijirii personalizate fiecărui tip de ten, fiecărei probleme cosmetice.

 

 

Specialiștii Dr.Spiller, după îndelungi cercetări, au creat sistemul unic de emulsii HYTEK, care lasă pielea să respire, asigurând astfel pătrunderea substanțelor active importante, ca acestea să protejeze pielea. Vascularizația de suprafață, roșeață permanentă, capilare dilatate - sunt probleme cosmetice tot mai des întâlnite. Pentru tratamentul lor Dr. Spiller propune atât pentru acasă, cât și pentru salon Crema Anticuperoză.

 

Cremă Anticuperoză

Este o cremă bogată în vitamina K și extract de castan sălbatic, de aceea întărește pereții capilarelor, extractul de plante cu flavonoide are efect calmant și antiinflamator, pantenolul, arnica și provitamina B5 asigură confortul pielii care prezintă semne cuperozice.



Formula concentrată a Gelului Anticuperoză oferă o îngrijire intensă pielii predispuse la capilare dilatate. Fortifică pereții vaselor de sânge și îmbunătățește aspectul pielii. Rutinul este agentul activ care protejează pereții capilarelor, în timp ce extractul de Ginkgo Biloba tonifică pielea și întărește vasele de sânge. Nu doar optimizează aspectul tenului, dar și ajută la prevenirea agravării simptomelor de cuperoză.

 

Problemele inestetice ale tenului acneic deranjează în special tinerii aflați la pubertate, prepubertate și nu numai, tenacitatea îngijirii zilnice cât și în saloane își aduce rapid efectele. Acnoderm Roll On Dr. Spiller este acel produs cosmetic destinat tenului acneic care poate fi aplicat de mai multe ori pe zi pentru a reduce inflamația erupțiilor acneice.

 

Acnoderm Roll On - este un stick antibacterian destinat tenurilor acneice. lngredientele sale speciale precum acidul salicilic și extractele de plante reduc inflamația, reglează secreția de sebum, au efect antiseptic și minimizează porii. Se poate utiliza de mai multe ori pe zi.

 

 


Gel Acnoderm - gel revitalizant fără conținut de grăsime pentru tenul problematic, gras/acneic. Uleiul esențial de scorțișoară și enzimele reglează secreția de sebum și au efecte antibacteriene, previn inflamațiile, iar tenul este calmat și tonifiat.


Deshidratarea reprezintă factorul primordial în apariția ridurilor, chiar din tinerețe. Dacă tenurile normale, uscate, mixte beneficiază și ”suportă” creme hidratante, tenurile grase, seboreice nu “agreazăîn general cremele sau emulsiile (având senzația că gresează tenul). Dr.Spiller a creat pentru hidratarea tenurilor grase gelul cu Aloe Vera pentru îngrijire zilnică.



AHA Ginkgosome Gel - gel revitalizant fără conținut de grăsime pentru tenul problematic, gras/acneic. Uleiul esențial de scorțișoară și enzimele reglează secreția de sebum și au efecte antibacteriene, previn inflamațiile, iar tenul este calmat și tonifiat.

 

 



Herbal Active Serum pentru ten gras și acneic - ser hidratant non-comedogenic cu Acid Salicilic pentru tenul gras, mixt și acneic. Reglează microflora pielii și reconstruiește funcțiile deteriorate ale acesteia. Reduce vizibil dimensiunea porilor mari.

 

 



Corector Color Artist Light/Medium/Dark

Corector în trei nuanțe pentru a acoperi zonele cu probleme: absoarbe excesul de ulei și are un efect matifiant.

Visul fiecărei femei este un ten imaculat fără probleme inestetice, fără pete de pigment, cu o culoare uniformă, naturală, sănătoasă. Exfolierea este o etapă importantă în întreținerea frumuseții naturale a tenului, iar pentru combaterea petelor de pigment este utilă întrebuințarea cremelor de albire și a serurilor de albire și depigmentare.

 

Cremă de albire și depigmentare

Cremă cu formulă de albire care deschide și luminează zonele pigmentate cu efect imediat. Complexul special de albire blochează sinteza melaninei și îmbunătățește treptat aspectul pielii.


Ser de albire și depigmentare

Ser concentrat de albire care deschide și luminează zonele pigmentate cu efect imediat. Complexul special de albire blochează sinteza melaninei și îmbunătățește treptat aspectul pielii. Se utilizează împreună cu Crema de albire și depigmentare.

 


Cremă de zi colorantă Light/Dark

Cremă colorantă recomandată pentru toate tipurile de ten. Cremă delicată care oferă luminozitate, îngrijire, tonifiere și protecție solară, uniformizează culoarea tenului.


Tenul uscat are în general un aspect tern cu pori aproape inexistenți, lipsit de elasticitate, predispus la iritații și descuamare, se ridează ușor și are nevoie de îngrijiri speciale, de creme care să îi asigure aportul de lipide necesar pentru o bună funcționare.

Cremă hidratantă cu Migdale pentru ten uscat și sensibil

Cremă hidratantă de zi cu migdale, recomandată pentru ten uscat și sensibil, predispus la alergii. Tenul uscat are nevoie de o îngrijire specială, întrucât este tipul de ten cel mai predispus la apariția ridurilor. Uleiul hrănitor de migdale formează un film lipidic protector, care protejează pielea de efectele dăunătoare ale mediului înconjurător.

Cremă specială de noapte pentru ten lipsit de elasticitate și ridat

 Cremă antirid de noapte pentru îngrijirea pe termen lung a pielii sensibile, uscate, predispuse la alergii, lipsite de elasticitate si ridate. Conține pantenol și uleiuri prețioase pentru a echilibra tenul cu lipsă de lipide și umiditate. Îmbunătățește elasticitatea și netezește ridurile fine.  

Ulei antirid cu Aloe Vera, Avocado și Vitamina E

Ulei antirid pentru ten matur, uscat și sensibil. Bogat în vitamina E, care vindecă și protejează tenul de radicalii liberi și de îmbătrânire celulară. Tenul este hidratat, calm și cu liniile fine reduse.