Stiați că: Produsele cosmetice destinate îngrijirii zonei sensibile din jurul ochilor sunt de 5 ori mai concentrate decât cremele obișnuite de față?

Lipsa somnului, stilul de viață alert, alimentația săracă în fructe și legume, lipsa hidratării adecvate, dar și dezechilibrele hormonale și expunerea la poluare - toate au ceva de „spus” când vine vorba de pielea din jurul ochilor. Dacă ții cont de câteva sfaturi, poți atenua aspectul cearcănelor, pungilor de sub ochi și liniilor fine. Fără o îngrijire adecvată, primele semne ale îmbătrânirii premature apar pe pielea din jurul ochilor.



V-ați întrebat vreodată de ce se întâmplă asta? În primul rând, pentru că pielea din jurul ochilor este lipsit de glande sebacee și este mai subțire și mai delicată decât pielea din alte părți ale corpului. Asta face ca vasele de sânge din această zonă să fie mai vizibile, dând un aspect întunecat zonei din jurul ochilor. În al doilea rând, razele ultraviolete (UV), factorii de stres externi și stilul de viață alert pot determina, de asemenea, ca pielea din jurul ochilor să îmbătrânească mai repede.

 

Cremele și serurile destinate îngrijirii ochilor sunt mai concentrate și îmbogățite cu ingrediente speciale care să hrănească și să hidrateze în profunzime.

 

Cremele pentru ochi pot fi îmbogățite cu extract de caviar, vitamina E, proteine de mătase sau extracte din sâmburi de struguri dar caracteristica lor primordială e că atât cremele cât și serurile se aplică pe tenul curat, după demachiere.

 

La salon îngrijirea zonei sensibile din jurul ochilor poate fi realizată ca tratament de sine stătător sau înglobat în tratamentele faciale. 
În cazul îngrijirii la domiciliu dimineața se aplică cremă antirid pentru ochi. Și seara după demachiere se aplică ser antirid pentru ochi și cremă antirid pentru ochi.

 

A fi constant în rutina de îngrijire zilnică îți oferă șansa să ai o privire luminoasă și mereu tânără !

 

Plan de tratament

Tratament Special pentru ochi

  Descarca