Recunoaștem tenul sensibil după aspectul său aproape tot timpul iritat. Reacționează atât la schimbările bruște de temperatură cât și la frig dar mai ales la radiațiile solare, respectiv la căldură.

Odată cu înaintarea în vârstă, toate funcțiile pielii sunt încetinite, dacă tenul este și sensibil înseamnă că și funcția de protecție a filmului hidrolipidic este diminuată și reactivitatea la substanțele nocive din mediu este crescută.

Caracterizarea tenului matur este destul de complexă și trebuie să ținem cont de mai mulți factori. În primul rând de tipul de ten, afecțiuni dermatologice din trecut sau prezent, ritual de îngrijire, și nivel de hidratare. Însă, caracteristicile generale pe care le întâlnim la tenul matur sunt:

  • lipsa elasticității musculare
  • țesut conjunctiv fără fermitate datorită sintezei scăzute de colagen și elastină
  • capacitate de absorbție redusă a vitaminelor A și D

Linia Oxigen Vital Dr. Spiller consolidează funcțiile pielii, datorită oxigenului pe care îl conține și care oferă o protecție perfectă împotriva iritațiilor. Coenzima Q10 din compoziția produselor cosmetice a liniei, are un rol antioxidant puternic, fiind supranumit "scânteia vieții". Ea este o substanță asemănătoare vitaminelor (mai ales vitaminei E), dar are un efect antioxidant mai puternic și previne procesele degenerative și de îmbătrânire la nivelul pielii. Deficitul de Q10 duce la scăderea producției de colagen, elastină și a altor compuși care intră în componența pielii.

  

Plan de tratament

Tratament pentru ten matur sensibil deteriorat cu Q10

  Descarca