Ne-a sosit noutatea mult așteptată, care îmbogățește oferta dispozitivelor folosite în mezoterapie. Echipa a așteptat cu emoții să vadă ce se ascunde în cutia minusculă de 15,5 cm x 18cm și cine va încerca primul dispozitivul?

Dispozitivul MezoPen sosește într-o cutie închisă de carton, în care se ascunde o cutie de plastic pentru protejarea dispozitivului și pentru păstrarea accesoriilor. Este indicat să se păstreze ambalajul, fiindcă protejează dispozitivul și este important că dispozitivul să fie păstrat într-un loc închis, pentru a nu ajunge la persoane neautorizate.

Pe lângă dispozitivul mezoterapie facială, MezoPen, în cutie se mai găsește un adaptor și două capuri de rezervă. Sunt exact atâtea accesorii, cu câte putem începe un tratament la doi clienți. Pentru că, la fel ca în cazul dermaroller-ului, lucrăm pe principiul 1 cap = 1 client. Partea rabatabilă cu ace este ambalată în mediu steril, deci trebuie să avem grijă să desfacem ambalajul doar când începem tratamentul. Aici se găsesc 12 ace medicale întărite, din oțel, pentru minimalizarea deformării acestora.

Dispozitivul de mezoterapie Solanie se pune în funcțiune cu ușurință. După racordarea la adaptor, capul se montează vertical în dispozitiv apoi se rotește puțin în sensul acelor de ceasornic. După fixare se apasă butonul principal preț de 2 secunde și putem începe tratamentul. Adâncimea pătrunderii acelor se poate regla prin rotirea inelului în intervalul 0,25mm și 2 mm. Este de reținut că în cosmetică adâncimea maximă acceptată este de 0,5 mm pe față și 1,5 mm pe corp.

Dispozitivul poate fi folosit de personal de specialitate, lucru demonstrat și prin teste. Asupra acestui fapt și asupra necesității absolvirii unui curs de specializare se atrage atenția și în ghidul utilizatorului. Mezoterapia cu dermaroller-ul poate fi efectuat doar cu respectarea unui protocol sever, deci ne putem imagina, câtă atenție trebuie acordată folosirii unui dispozitiv MezoPen, cu care se efectueaza 7.000 de înțepături pe minut, la o adâncime reglabilă de până la 2 mm.