Introducerea substanțelor active și tratarea ridurilor
Ultrasunetele pot pătrunde la o adâncime de mai mulţi milimetri, chiar centimentri în ţesuturi. Stimulează puterea de absorbţie a acestora prin afânarea stratului cornos de la suprafaţă. Cremele, gelurile aplicate pe piele se absorb cu uşurinţă şi hidratează ţesuturile şi fibrele de colagen, care la rândul lor au efect de netezire a pielii. După efectuarea tratamentului cu ultrasunete, puterea de absorbţie a pielii rămâne mare timp de o oră, asigurând astfel pătrunderea celorlalte substanţe active aplicate ulterior. Aparatul asigură introducerea substanţelor active şi umplerea ridurilor prin pulsare.
Vezi: descrierea părţilor componente, punerea în funcţiune a aparatului.

 

 

Când folosim această metodă?
În cazul tenului uscat, a ridurilor fine sau mai adânci.

Întinerirea pielii
Datorită ultrasunetelor, particulele ţesuturilor pielii produc căldură prin mişcarea lor dezordonată. Astfel venele şi arterele se dilată, intensificându-se circulaţia sanguină. Creşte conţinutul de substanţe nutritive şi oxigen a celulelor, astfel se îmbunătăţeşte procesul de regenerare a acestora. Se intensifică deasemenea circulaţia limfatică, accelerând procesul de eliminare a noxelor. Întinerirea şi revigorarea este asigurată de funcţionarea permanentă a aparatului.
Vezi: descrierea părţilor componente, punerea în funcţiune a aparatului.

Când folosim acest regim de funcţionare?
În cazul unui ten lipsit de elasticitate, decolorat.

Tratament Multiply
Cu ajutorul aparatului Ultrasonic pentru întinerirea pielii - JimJams se pot folosi simultan cele două metode. În acest caz, pe lângă introducerea substanţelor active şi umplerea ridurilor aparatul revigorează funcţiile pielii, asigură substanţele nutritive şi sângele necesar ţesuturilor.

Când folosim această metodă?
Atunci, când tenul are nevoie de regenerare completă şi pe lângă hidratare, este nevoie şi de revigorarea funcţiilor sale.

ATENŢIE! Nu se utilizează aparatul cu ultrasunete în următoarele locuri şi cazuri:

  • Deasupra inimii
  • În cazul în care clientul are un Pacemaker
  • Tâmple
  • Zona ochilor
  • Locuri cu varice
  • Sâni
  • Locuri cu inflamaţii
  • Tumori
  • Răni
  • Locuri osoase
  • Anomalii ale sistemului nervos
  • Gravide
  • Anomalii ale cirulcaţiei sanguine

 

 

Despachetarea aparatului
Înainte de despachetarea aparatului, convingeţi-vă că ambalajul este intact. Deteriorarea cutiei poate cauza deteriorarea aparatului, motiv pentru care acesta va funcţiona în mod defectuos. În cazul în care aparatul sau adaptorul ataşat sunt deteriorate, contactaţi neapărat service-ul nostru. Este INTERZISĂ folosirea aparatului sau adaptorului deteriorat.

Descriere

  1. Buton de pornire-oprire
  2. Buton cu 3 poziţii indicat de poziţia luminii verzi
  3. Buton cu 3 poziţii pentru selectarea regimului de funcţionare, (permanent, pulsant, multiply), indicat de lumina roşie intermitentă
  4. Lumină roşie ce indică starea de funcţionare şi regimul actual de funcţionare (permanent, pulsant, multiply)
  5. Ledul verde pentru indicarea puterii de bază
  6. Al doilea led verde pentru putere medie
  7. Al treilea led verde pentru putere mare
  8. Suport pentru conectarea adaptorului

 

 

Conectarea aparatului la reţea
Aparatul Ultrasonic - JimJams se livrează cu cablu de conectare şi adaptor. Înainte de folosire, aparatul se va conecta la reţeaua de 230 V cu ajutorul adaptorului. După fixare verificaţi de fiecare dată dacă aparatul este funcţional şi dacă funcţionează conform instrucţiunilor. Aparatul conectat incorect la reţea funcţionează defectuos.

Punerea în funcţiune a aparatului

  • Conectaţi adaptorul aparatului la reţeaua de 230 V
  • Conectaţi adaptorul deja conectat la reţea la aparat. Punctul 8.
  • Porniţi aparatul prin apăsarea butonului 1. Funcţionarea este indicată de ledul roşu (funcţionare continuă) şi ledul verde (putere mică).

ATENŢIE! Aparatul emite imediat după pornire ultrasunete, deci se începe tratamentul în cel mai scurt timp. Dacă uitaţi aparatul pornit, acesta se poate defecta datorită supraîncălzirii capului şi pentru această defecţiune firma noastră nu-şi asumă nicio răspundere.

Datorită faptului că tratamentul cu ultrasunete nu produce nici vibraţii, nici electrizare, funcţionarea aparatului se poate verifica prin mişcarea unei picături de apă picurată pe aparat.  Alegeţi regimul de funcţionare dorit prin apăsarea repetată a butonului 3.

Introducerea sustanţelor active şi umplerea ridurilor: prin pulsare, indicat de ledul roşu cu lumină intermitentă.

Întinerirea pielii: regim de funcţionare permanent indicat de ledul roşu cu lumină intermitentă continuă.

Tratament multiply: Se efectuează simultan introducerea substanţelor active, umplerea ridurilor şi revigorarea funcţiilor pielii. Regimul ales este indicat de lumina roşie continuă, care apoi devine intermitentă.

  • Alegeţi puterea potrivită tratamentului efectuat. Prin apăsarea repetată a butonului 2 puteţi alege între putere mică, medie sau mare, indicată de alternarea luminii verzi. Intensitatea puterii este indicată de temperatura capului aparatului.
  • Oprirea tratamentului şi decuplarea aparatului se face prin apăsarea butonului 1. Aparatul rămâne în funcţiune şi continuă să emită unde cu ultrasunete până în momentul opririi cu butonul 1 (buton de pornire-oprire).

Tehnica folosită
Veţi executa mişcări circulare cu aparatul. Aveţi grijă să nu zăboviţi prea mult într-un loc. Aparatul trebuie să fie în mişcare pe tot parcursul tratamentului, iar capul trebuie să se suprapună perfect pe piele. Aveţi grijă ca intensitatea să fie mai mică în locurile osoase (frunte, os zigomatic, bărbie).

Etapele tratamentului

  • Curăţaţi pielea cu gel spumant de curăţare JimJams (nu este inclus în pachet). Puneţi o cantitate cât o alună din gel în palma umedă şi aplicaţi-l făcând mişcări circulare, curăţind astfel faţa, clătiţi apoi cu apă călduţă.
  • Pentru tratamentul cu ultrasunete folosiţi Gelul activ cu lipozomi JimJams, care conţine miere şi acid hialuronic, hidratând datorită acestora pielea în mod spectaculos. Pe faţa curăţată se aplică o loţiune tonică, după care se aplică gelul în strat de 3-4 mm şi se începe tratamentul cu aparatul cu ultrasunete, efectuând mişcări conform desenului aproximativ 8 minute.
  • Dacă gelul este absorbit mai repede, se va aplica un nou strat. Dacă rămâne gel după terminarea tratamentului, masaţi-l uşor, apoi aplicaţi crema hidratantă de zi JimJams bogată în vitamina A, C şi E.

 

DIRECȚII DE MIȘCARE

 

INTRODUCERE SUBSTANŢE ACTIVE ŞI UMPLEREA RIDURILOR

 

ÎNTINERIREA PIELII

 

Instrucțiuni pentru siguranță
Măsurile de securitate de bază trebuie respectate întotdeauna când folosim un aparat electric, mai ales dacă avem în preajmă copii.
Folosiţi aparatul numai conform destinaţiei, respectiv conform prezentelor instrucţiuni de folosire.
Citiţi cu atenţie instrucţiunile de siguranţă înainte de folosirea aparatului!

ATENŢIE: pungile de polietilenă în care este ambalat aparatul sau ambalajul acestuia pot fi periculoase. Păstraţi-le departe de sugari şi copii.
Nu le folosiţi în leagăn, în pătuţuri, în cărucioare sau ţarcuri pentru copii. Folia subţire se poate lipi de nas şi gură, împiedicând respiraţia. Punga nu este o jucărie.

ATENŢIE: nu folosiţi aparatul deasupra chiuvetei, a vănii sau a duşului sau deasupra altui vas ce conţine apă sau în apropierea acestora. Menţineţi aparatul perfect uscat.

  • Dacă folosiţi aparatul în baie, aveţi grijă să-l scoateţi din priză după folosire. Apropierea sursei de apă poate fi periculoasă chiar dacă aparatul este deconectat.
  • Nu introduceţi aparatul în apă sau alte lichide. Folosiţi doar adaptorul ataşat.
  • Nu folosiţi aparatul dacă adaptorul sau ştecărul a căzut sau dacă sunt urme vizibile de deteriorare, în acest caz acesta trebuie schimbat de o persoană cu pregătire de specialitate pentru evitarea pericolelor.
  • Nu folosiţi aparatul dacă are urme vizibile de deteriorare.
  • Nu lăsaţi aparatul nesupravegheat dacă acesta este conectat la reţeaua electrică sau dacă este în funcţiune.
  • Deconectaţi-l imediat dacă se ivesc probleme în timpul folosirii.
  • Folosiţi numai accesorii recomandate de JimJams.
  • Scoateţi aparatul din priză după folosire şi înainte de a-l curăţa.
  • Nu ţineţi aparatul conectat timp îndelungat.
  • Nu acoperiţi niciodată aparatul şi nu-l aşezaţi pe suprafeţe moi, cum ar fi patul sau canapeaua!
  • Acest aparat nu a fost produs pentru a fi folosit de persoane cu dizabilităţi fizice, senzoriale sau intelectuale sau persoane fără experienţă sau fără cunoştinţe (sau copii), exceptând cazul când aceste persoane folosesc aparatul sub supravegherea persoanei responsabile de siguranţa lor sau urmând întocmai instrucţiunile de folosire. Aveţi grijă să nu se joace copiii cu aparatul!
  • Pentru a evita deteriorarea şnurului electric, nu-l răsuciţi în jurul aparatului şi aveţi grijă să nu se răsucească în timpul depozitării.
  • Conectaţi aparatul doar în prize perfecte!
  • Aparatul corespunde standardelor 04/108/UE (compatibilitate electromagnetică) şi 04/108/UE (siguranţa aparatelor electrice de uz casnic).

Aparatele electrice și electronice după expirarea duratei de viață
În scopul participării active la protecţia mediului şi a noastră a tututor:

  • Nu aruncaţi aceste produse împreună cu gunoiul menajer.
  • Apelaţi la punctele de colectare.

Unele materiale sunt reciclabile.

Acumulatoare încărcabile și refolosirea bateriilor
Înainte de a arunca aparatul, scoateţi din el bateriile şi acumulatoarele şi predaţi-le la punctele de colectare. Verificaţi ca acestea să fie complet descărcate. Pentru informaţii în acest sens adresaţi-vă JimJams.

IMPORTANT

  • Aparatul JimJams Beauty Ultrasonic poate fi folosit doar pentru introducerea substanţelor active, umplerea ridurilor şi revitalizare, conform instrucţiunilor de folosire.
  • Nu efectuaţi tratamente cu aparatul sub ochi, în jurul ochilor şi pe tâmple.
  • Nu efectuaţi tratamente cu aparatul pe răni deschise, tăieturi, pe cicatrice nu mai vechi de 3 luni, pe arsuri, negi, aluniţe, pe pielea arsă de soare sau cu varice.
  • Nu efectuaţi tratamente cu aparatul pe porţiuni de piele inflamate, cum ar fi psoriazis sau eczemă.
  • Nu efectuaţi tratamente cu aparatul deasupra sânilor, inimii sau ovarelor.

Mentenanță și reparații
Dezinfectaţi capul metalic cu soluţie cu alcool după fiecare folosire.
Aveţi grijă ca aparatul să nu ajungă în apă.
Curăţaţi aparatul cu o cârpă moale îmbibată cu soluţie de curăţat.  

Date tehnice
Tensiune nominală: 220-240V – 50/60 Hz
Frecvenţă ultrasunete: 1 MHz
Putere efectivă: 0-0,8W/cm2

 

Grad de protecție: II.

Conținutul cutiei:

  • Aparat JimJams Beauty Ultrasonic – 1 buc.
  • Adaptor – 1 buc.