Știați că? Pielea din jurul ochilor este una din zonele care trădează cel mai repede vârsta.

Pielea din jurul ochilor este cea mai subțire de pe tot corpul și conține cele mai puține glande sebacee ceea ce o predispune la uscăciune și la ridare timpurie. De aceea necesită o îngrijire specială.

Primul pas în îngrijirea zonei sensibile din jurul ochilor este hidratarea, deoarece astfel protejăm fibrele de colagen și elastină. Apoi urmează nutriția si protecția împotriva factorilor nocivi externi, precum razele UV de exemplu.

Îngrijirea zonei sensibile din jurul ochilor se realizează cu geluri, creme, seruri speciale. Compoziția lor este ușor diferită de cea a cremelor de față, în funcție de necesitățile și sensibilitatea zonei.

 

În Salon

Îngrijirea zonei sensibile din jurul ochilor poate fi realizată ca tratament de sine stătător sau înglobat în tratamentele faciale.

Tratamentul special pentru ochi constă în demachierea ochilor și a feței, tonifierea feței, apoi se întinde pe zona ochilor ser special antirid pentru ochi, se masează ușor după care cu ajutorul ultrasunetului se introduce adânc în țesut. Peste se aplică o mască specială 3D.

SAU

Tratamentul zonei sensibile din jurul ochilor poate fi înglobat în orice tip de tratament facial.

Demachiem ochii și fața, executăm un peeling sau un gomaj, tonizăm, aplicăm un concentrat pe toată fața, în zona ochilor aplicăm ser special pentru această zonă, ultrasunet, masaj, mască facială plus mască 3D pentru ochi.

 

Acasă

Dimineață se aplică cremă antirid pentru ochi.
Seara după demachiere se aplică ser antirid pentru ochi + cremă antirid pentru ochi.

 

Plan de tratament

Tratament Special pentru ochi

  Descarca