Sezonul cald este plin de momente fericite, dar și afectează pielea noastră, care suferă un impact considerabil. Lumina soarelui, radiațiile UV ridicate, aerul uscat, praful, apa sărată a mării, apa clorinată a piscinei de pe plaje, nisipul sau aerul aparatului de aer condiționat - toate acestea, fără ca noi să observăm, pot duce la consecințe pe termen lung asupra pielii: hiperpigmentare, riduri fine și piele uscată.

Pentru a-i reda pielii substanțele de care are nevoie pentru un aspect sănătos, urmează un tratament bine controlat cu cele 3 etape cheie.



 
Exfolierea
 (chimică sau mecanică) regulată, lăsând loc celulor noi, crește viteza de regenerare cutanată, dând pielii un aspect mai strălucitor și sănătos. Curăță porii în profunzime, crește penetrabilitatea oxigenului și a nutrienților folosite ulterior, procedura este un factor adjuvant în tratamentul petelor pigmentare, dar și un important element în stimularea producției de colagen, tratând astfel riduri
le fine.

Serurile sau concentratele de ingrediente active cu greutate moleculară mică, oferă o doză puternică de hidratare, precum și beneficii anti-îmbătrânire, îți ajută pielea să se repare. Un ser de față ales corect – în funcție de tipul de piele și de nevoile acesteia - poate avea rezultate uimitoare și te va ajuta să uiți de coșuri, pete, aspectul obosit sau roșiatic al pielii, să reduci vizibil ridurile de expresie etc.

Hidratarea este cuvântul cheie! Este absolut necesar să refacem bariera hidrolipidică a pielii prin aplicarea de produse hidratante și emoliente.

Hialuronul „sigiliează” apa în interiorul pielii. Cremele bogate în nutrienți, îmbogățite cu acid hialuronic sunt binevenite pentru tenurile uscate.

Aloe vera este recomandată pentru tenul mixt, deoarece echilibrează pielea. Este excelentă după expunerea la soare, oferă pielii o rehidratare profundă.

O mască hidratantă o dată la 3 zile este o modalitate excelentă de a te relaxa în timp ce ai grijă de pielea ta. Măștile hidratante au o mulțime de ingrediente benefice pielii, care îți vor menține tenul strălucitor și hrănit în profunzime.

Nu uita, crema cu SPF nu are anotimp și trebuie aplicată zilnic pe parcursul anului, fotoprotecția este obligatorie!

Expunerea la radiațiile ultraviolete fără protecție solară poate cauza apariția unor pete mai închise la culoare, care pot dispărea odată cu bronzul, dar care pot să rămână pe piele și ani la rând.

Încearcă cremele, serurile sau fiolele cu efect de albire îmbogățite cu vitamina C, arbutină, bisabolol.

Tenul îți va mulțumi pentru grija pe care i-o oferi.

 

Plan de tratament

Tratament AntiAging cu Mezopeptide pentru ten matur uscat, sensibil  

  Descarca