Un veritabil tratament antiaging, Pachetul Smart conține soluția atât pentru îndepărtarea petelor de senectute, cât și pentru diminuarea adâncimii ridurilor și fermizarea pielii.

La un ten matur, îmbătrânit, care este brăzdat de riduri, dar prezintă și pete de pigment, pentru rezultate imediat vizibile este indicat să utilizăm un peeling chimic.

Medical Cosmetics (MCCM) propune prin Pachetul Smart realizarea peelingului cu ajutorul Fiolei Whitening Peel, deoarece pe lângă efectul de exfoliere, realizează și decolorarea petelor de senectute, respectiv uniformizarea culorii tenului.

Setul Smart conține:

 

Fiola Whitening Peel reprezintă o combinație de 4 acizi care lucrează sinergic pentru a obține chiar din prima ședință un efect vizibil atât în ceea ce privește decolorarea petelor de pigment, cât și a reducerii adâncimii ridurilor.

Datorită exfolierii realizate prin peelingul chimic, se accelerează procesul natural de regenerare al pielii, obținându-se o rejuvenare facială.

Masca Smart conținută în pachet are două faze. Masca Smart 1, sub formă de pudră și Soluție Smart 2, sub formă de gel. Se mixează cele două și se obține o mască cu efect calmant și răcoritor atât de necesar în urma peelingului chimic. Conține substanțe hidratante și nutritive necesare pentru a îmbunătăți procesele intra- și extra celulare.

Serul Smart este o combinație de mai multe substanțe active, cum ar fi acidul hialuronic, DMAE, acid citric, ulei de semințe de Borago, care reprezintă o sursă de acizi grași din gama acidului linoleic și care, datorită hidratării intense pe care o realizează, are efect de lifting, reduce roșeața, catifelează tenul.

Crema hidratantă antiaging Smart completează efectele serului, îmbunătățind elasticitatea pielii și fermizând țesuturile, fortifică bariera naturală de protecție a pielii.

Pachetul Smart este destinat tenurilor mature, îmbătrânite și poate fi utilizat sub formă de cură, cele 5 ședințe fiind efectuate la interval de o săptămână sau două, în funcție de aspectul tenului, sau se poate aplica doar lunar în scop preventiv la tenurile mai tinere.

Pentru menținerea efectelor obținute în urma tratamentului este indicat să se utilizeze:

  • Dimineața - Serul Smart și Crema Smart
  • Seara - Serul Smart și Crema Antiaging

 

Plan de tratament

Tratament Smart Anti Aging – MCCM

  Descarca