Pielea tânără, frumoasă, luminoasă este visul fiecărei femei și acum este un vis care poate deveni realitate chiar și pentru o piele matură și exigentă.

Deși înaintăm în vârstă în mod diferit, liniile generale sunt aceleași, începând cu îmbătrânirea biologică, care înseamnă încetinirea activității celulare și, prin urmare, diminuarea tuturor proceselor care întrețin o piele tânără și viguroasă, cum ar fi sinteza de colagen și elastină sau cantitatea de acid hialuronic din țesuturi.

Sigur că moștenirea genetică este foarte importantă în ceea ce privește aspectul tenului la maturitate, dar și alte aspecte, cum ar fi îmbătrânirea “mecanică”, mai exact efectele expresiilor faciale: râsul, încruntarea, mijirea ochilor etc. sau factorul de mediu, obiceiuri nesănătoase (fumat, consum de alcool, expunerea la soare).

Expresia “piele de bebeluș” te duce cu gândul la o piele fermă, fină, care pleznește de sănătate. Care este secretul ei? Abundența de colagen și elastină, fibre care sunt direct responsabile de finețea și fermitatea pielii și care, în timp își pierd calitatea, dar și cantitatea lor în piele, este mult diminuată după vârsta de 30 de ani.

Pentru o piele fină și sănătoasă ca de bebeluș, Brandul Dr. Spiller a creat Linia Celltresor, care asigură “impulsuri“ hrănitoare, utilizând tehnologii de ultimă generație, prin care substanțele active își păstrează intacte toate proprietățile. Substanțele active sunt astfel alese, încât să refacă structura pielii, să crească tonusul și elasticitatea, să hidrateze profund și durabil pielea, să îmbunătățească mecanismele de autoprotecție a pielii pentru a menține longevitatea celulelor și activează mecanismele proprii de regenerare a pielii.

 Linia Celltresor

 

Substanțele active se concretizează prin compuși obtinuți de-a lungul anilor de cercetare din laboratoarele proprii și care mixate se susțin reciproc, având efecte vizibile chiar de la prima aplicare.

  • Compus Pentaluron: distribuie continuu umezeala pe piele timp de ore
  • Compus CellTec: optimizează procesul de auto-întinerire a pielii și protejează celulele stem din piele
  • Compus DermTec: întărește structura țesutului conjunctiv și reduce liniile de expresie și adâncimea ridurilor
  • Compus reticular: îmbunătățește regenerarea pielii, reactivează și întărește țesutul conjunctiv
  • Compus CellProtect: activează bariera naturală de autoapărare a pielii și încetinește îmbătrânirea acesteia.

Toți acești compuși se regăsesc în toate produsele Liniei Celltresor.



Serum Lifting Penta Hyaluron Celltresor
este un ser destinat tenurilor mature exigente, deshidratate, dar și celor mai tinere în scop de prevenție. Are o triplă acțiune, care stabilizează gradul de hidratare al pielii, lăsând-o proaspătă și fermă. Stimulează sinteza acidului hialuronic, optimizând capacitatea de hidratare. Acidul hialuronic și complexul special de pentaluron contribuie la îmbunătățirea nivelului de umiditate din piele.

 

Serum de Întinerire Multi Stem Celltresor
este un ser destinat atât tenurilor mature exigente, cât și pentru prevenție. Celulele stem din plante stimulează refacerea și reînnoirea celulelor din piele și îmbunătățește toate componentele matricei extracelulare care le înconjoară (elastină, glicoproteine, fibronectină, acid hialuronic, GAG). Reînnoirea celulelor are loc în profunzimea epidermei, având loc o creștere a sintezei de colagen și de acid hialuronic.

 

Serum Nutritiv Ultimate Peptide Celltresor
este destinat tenurilor uscate (alipice) și are efecte miraculoase, estompând vizibil semnele îmbătrânirii cronologice. Întărește matricea extracelulară, crește elasticitatea și fermitatea pielii. Componenta DermTec redefinește structura pielii, conferindu-i un aspect mai neted și luminos. Efectul serului se bazează pe două etape: în prima etapă întărește țesutul conjunctiv, care duce la un tonus crescut al pielii, iar în a doua etapă relaxează contracțiile musculare, netezind astfel ridurile. Ca rezultat, serul are o acțiune de volum și de remodelare a conturului fetei.

 

Crema antiaging intens restructurantă Celltresor
este destinată tenurilor uscate, lipsite de elasticitate, este o cremă de 24 de ore, care satisface cele mai exigente cerințe. Este intens restructurantă, componenta CellProtect și ingredientele High-Tech stimulează procesele de reconstrucție a celulelor pielii și asigură longevitatea lor. Compusul reticular intensifică sinteza de colagen, întărește țesutul conjunctiv, atenuând vizibil ridurile fine. Pielea devine fină, netedă, catifelată.

 

Crema antiaging intens restructurantă Celltresor Light
este o cremă de 24 de ore, destinată tenurilor uscate, în care concentrația substanțelor active responsabile de nutriția pielii este mai “light”, adică mai mică decât în cazul Cremei antiaging intens restructurantă Celltresor, restul componentelor regăsindu-se în aceeași concentrație și componență, astfel încât să realizeze reconstrucția celulelor pielii, să întrețină longevitatea lor, să intensifice sinteza colagenului, întărind astfel țesutul conjunctiv și atenuând ridurile, redefinind conturul feței.

 

Masca Reparatoare de noapte Celltresor
este destinată tenurilor exigente, crește vizibil elasticitatea și fermitatea pielii, previne apariția prematură a ridurilor, stimulează și susține formarea de celule noi.




Crema si serul Celltresor se aleg în funcție de starea tenului, ele au efect mai eficient dacă sunt utilizate împreună.

Masca se aplică de 1-2 ori pe săptămână pentru a intensifica efectele serului și a cremei.