Linia de Bază Dr. Spiller a fost creată în scopul îngrijirii tenurilor tinere. Stresul, odihna insuficientă, radiațiile UV, fluctuațiile de temperatură lasă rapid urme pe tenul tânăr, care se concretizează în deshidratare și îmbătrânire prematură.

Pentru a contracara deficiențele apărute, pentru a “conserva” frumusețea și tinerețea naturală, Linia de Bază Dr. Spiller apelează la “ajutoare” dinamice, care să optimizeze, să normalizeze, să echilibreze tenurile tinere, pentru a le reda strălucirea și aspectul sănătos.

Extractul de Aloe Vera reprezintă un adevărat panaceu pentru tenurile tinere deteriorate, care se confruntă cu provocările zilnice. Ca ingredient activ, extractul de Aloe Vera îmbunătățește toate functiile naturale ale pielii și fortifică țesutul conjunctiv. Asigură o hidratare în profunzime prin “umplerea “ rezervoarelor naturale ale pielii, întârziind astfel procesul de îmbătrânire prematură a pielii.

 

Crema hidratantă de zi cu Aloe Vera este destinată tenurilor tinere. Protejează pielea împotriva factorilor nocivi din mediu și combate deshidratarea. Netezește și tonifică pielea.

 

 

Crema de noapte cu Aloe Vera este destinată tenurilor tinere. Hidratează și nutrifică pielea     deteriorată datorită acțiunii factorilor nocivi din mediul înconjurător.

 

Tratamentul Profesional cu Aloe Vera este indicat la apariția primelor semne de deshidratare, când ridurile fine devin deja vizibile. Compensează puternic deficiențele tenului, îmbunătățind activitatea celulară, pentru a obține un ten proaspăt cu un aspect sănătos și o culoare rozalie.

Lăptișorul de matcă, supranumit și elixirul tinereții, este bogat în minerale, oligoelemente, dar și vitamine, printre care vitaminele B, A ,C, E. Conține deasemenea enzime și hormoni, de aceea poate echilibra atât tenurile tinere, exigente, cât și tenurile mixte, grase, în funcție de combinațiile dintre substanțele active conținute în creme.


Crema hidratantă de zi cu Lăptișor de Matcă este o cremă hidratantă de zi care acoperă nevoile tenului mixt, gras, predispus la iritații și inflamații. Echilibrează nivelul de lipide și hidratează pielea. Normalizează secreția de sebum, împrospătează și clarifică pielea

 

 

Crema antirid cu Lăptișor de Matcă și ATP este o cremă de 24 de ore, destinată tenului uscat,  predispus la alergii și cuperoză. Previne formarea ridurilor premature și hidratează intens tenul. ATP-ul (adenozin trifosfat - reprezintă principala sursă de energie a celulei) energizează metabolismul celular.

 

Tratamentul Profesional cu Lăptișor de Matcă, prețiosul dar al naturii, îmbunătățește funcțiile pielii. Echilibrează deficitul de lipide și hidratează. Tenul va fi prospăt și cu un aspect sănătos.