Știați că? Aloe Vera acționează împotriva îmbătrânirii premature a pielii.

Miracolul din ghiveci cum mai este supranumită planta de Aloe Vera este planta care vindecă toate afecțiunile pielii. Conținutul său bogat în aminoacizi (peste 20 de aminoacizi), minerale (Mg, Na), enzime, vitamine (A, C, F, B) și polizaharide, fac ca extractul de Aloe Vera să fie o adevarată minune pentru piele.

Caracteristicile sale unice fac din extractul de Aloe Vera o bază eficientă pentru produsele cosmetice destinate tuturor tipurilor de piele. Protejează pielea de mediul înconjurător și de deshidratare. Netezește și tonifiază pielea.

 

 

Extractul de Aloe Vera are proprietăți antifungice, antiinflamatoare, calmante, antimicrobiene, de aceea poate fi folosit cu succes pentru tenurile sensibile, seboreice, acneice. Asigură o bună oxigenare a țesuturilor datorită intensificării circulației sangvine, hidratează, catifelează, neutralizează radicalii liberi, oferă protecție UV și acționează ca o barieră naturală a pielii (protejează de toxine periculoase).

Este indicată tenurilor deshidratate, stresate, lipsite de vitalitate, chiar din tinerețe.

Extractul de Aloe Vera, în perfectă asociere cu plantele medicinale din Alpi, îl regăsim în linia Biomimetic de la Dr. Spiller și în linia Aloe Ginkgo de la Solanie.

Produsele sunt destinate atât pentru uz individual, cât și pentru cabinet, pentru tenuri tinere și mature.