Știați că? Apa micelară este demachiantul ideal care nu necesită clătire.

Apa micelară  este 100% eficientă în îndepărtarea machiajului și a impurităților, chiar dacă acestea sunt rezistente la apă. Este o soluție realizată cu ajutorul unei tehnologii inovatoare, moderne prin intermediul căreia specialiștii au reușit cumva să amestece apa și uleiul. Practic, această soluție este un conglomerat de clustere, structuri moleculare, numite micele.

În esență,apa micelară conține mici particule de ulei suspendate în molecule de apă. Aceste structuri moleculare ajută la îndepărtarea rapidă a machiajului, a impurităților, sebumului de la suprafața pielii, dar și la hidratarea acesteia. 

Micelele atrag impuritățile, murdăria și uleiul. Îndepărtează impuritățile fără să usuce pielea.

 

 

Apa micelară este un demachiant delicat cu pielea, nu irită, deoarece conține panthenol, alantoină și aloe vera - întărește bariera naturală de protecție a pielii. Nu conține parabeni.

Se folosește cel puțin o dată pe zi, de preferință seara pentru ca tenul să se poată și regenera. Nu este nevoie să fie clătită.

Apa micelară îndepărtează machiajul, impuritățile, ajută la prevenirea punctelor negre și a coșurilor, deoarece curăță și sebumul din pori. Tenul rămâne curat, hidratat și catifelat. La tenurile seboreice ajută la eliminarea luciului din timpul zilei.

În salon, apa micelară poate fi folosită ca demachiant înaintea oricărui tratament cosmetic pentru a curăța machiajul și impuritățile.

Acasă, apa micelară se folosește cel puțin o dată pe zi, în special seara înainte de aplicarea cremei de noapte.