Vă prezentăm "loțiunea miraculoasă" a pielii acneice și seboreice: Săpun negru cu ichtiol - SolanieExfolierea pielii face parte din procesul normal al înnoirii acesteia.

 

În acest caz, celulele moarte se acumulează și devin vizibile cu ochiul liber pe suprafața pielii. Această problemă este deseori asociată cu inflamări locale precum și cele ale glandelor sebacee. Dacă această stare a pielii nu este controlată în mod corespunzător, ne putem astepta la apariția unor noi inflamații sau acnee. Sebumul acumulat este baza perfectă pentru apariția bacteriilor. Într-un mediu gras fără aer, aceste bacterii se activează, iar lipaza care rezultă, face grăsimea glicerină să erupă și să degajeze acizi grași (în mare parte acid oleic), putând apărea inflamări, mâncărimi și roșeață. Nivelul de respirație al pielii scade datorită acumulării de sebum și a celulelor moarte, cauzând pierderea culorii proaspete a pielii. În acest caz, cercul vicios se dezvoltă deseori, ceea ce este supărător pentru cei care au ten seboreic și se confruntă cu această problemă.

 

Punctele acneice care cauzează mâncărimi sau ușoare inflamații pot apărea și mai târziu, nu doar în perioada pubertății, datorită stresului sau hrănirii necorespunzătoare. În acest caz, secreția grăsimilor este și mai puternică, cu întărirea acestora putând rezulta apariția punctelor negre.

Acest tip de ten poate fi tratat cu Săpunul negru cu ichtiol - Solanie, care și-a căpătat renumele datorită prezenței soluției "vindecătoare", ichtiol.

Ichtiolul purificat este de o culoare maro închisă cu o caracteristică de miros asememănătoare cu sulful, solubil în apă, care poate fi asemănat cu ichtiolul închis catranit (ichtammol), cu o eficacitate demonstrată. Se folosesc roci sistoase bogate, care produc ichtiol, având o istorie care datează din perioada Jurasică. Rocile formate în această perioadă conțin toate bogățiile lumii antice, precum sulful.

Ichtiolul antibacterian are efecte de regularizare a funcționării glandei sebacee, oprește exfolierea, este antiseptic, sedativ și vasoconstrictor, reducând mâncărimea. Potrivit pentru piele descuamată deoarece dizolvă celulele moarte ale pielii. Ichtiolul poate influența la nivelul pielii enzimele care catalizează procesul inflamator. Datorită impactului ichtiolului antibacterian, se stopează de asemenea dezvoltarea bacteriei care cauzează acneea, Propionibacterium acnes. Fiind un produs natural, este tolerat excelent de către piele.

Un alt component important al Săpunului negru cu ichtiol - Solanie este uleiul de lavandă, care este antibacterian, antiinflamator și are efecte antioxidante. Uleiul de lavandă stimulează metabolismul, curăță și echilibrează glandele sebacee.

Folosirea Săpunului negru cu ichtiol - Solanie este recomandat pentru pielea grasă, murdară, seboreică, predispusă la acnee și la mâncărimi, înainte de curățare, precum și pentru curățarea zilnică a pielii acasă. Uleiul natural de cocos bazat pe componente surfactante oferă curățarea întegrală dar blândă a pielii. Nu usucă, după utilizare pielea este hidratată, moale, astfel că poate fi folosită și pe o piele sensibilă.