Coenzima Q10 este recunoscută ca un oxidant remarcabil, care neutralizează radicalii liberi, în special cei proveniți datorită expunerii la soare, ajută la refacerea barierei hidro lipidice de protecție a pielii, limitează degradarea colagenului, reduce profunzimea ridurilor și netezește pielea.

 

 

Programul Exclusiv de Lifting Q10 Solanie, se efectuează în trei ședințe și conține o loțiune de lifting și o cremă fluidă, ambele pe lângă coenzima Q10 (solubilă în apă, loțiune și Q10 liposolubil, cremă), conțin extracte valoroase din plante ca: iarba de tigru, planta peregren, luminița nopții, trandafiri, aloe.

Substanțele active conținute atât în loțiune cât și în fluid lucrează sinergic, neutralizează radicalii liberi, stimulează sinteza de colagen,”repară“ fibrele deteriorate, contribuie la refacerea elasticității pielii, oferind astfel un efect de lifting.

 

Programul de lifting Q10 poate fi utilizat și acasă efectuând câte o ședință pe săptămână.

După demachierea și curățarea tenului se alică masca de hârtie conținută în pachet după ce în prealabil a fost impregnată cu o treime din soluție. Se menține pe ten timp de 20 de minute, după care se aplică o treime din cremă, se masează ușor până la absorbție.

 

În salon Programul de Lifting Q10 poate fi combinat cu gomaj, peeling hidroabraziune sau microdermabraziune, iar la final se poate aplica o mască alginată cu botox.