Cauza apariției petelor o reprezintă în general excesul de melanină. Melanina este pigmentul natural al pielii și este produsă de melanocite cu rol de protecție al pielii. Petele pigmentare pot fi de culoare roșiatică, apărute în urma unor procese inflamatorii, ca de exemplu acneea și nu numai sau pete maronii denumite melasmă, care pot apărea datorită expunerii la soare, solar, dezechilibre hormonale, consum de medicamente, etc.

 

Linia Vita White Solanie îndepărtează și combate petele de pigment acționând din două direcții: decolorând petele existente pe de-o parte și inhibând sinteza de melanină, pe de altă parte, pentru a împiedica formarea altora.

 

 

Elixirul pentru albirea pielii Vita White, are concentrația cea mai mare în substanțe active care decolorează pielea și  blochează sinteza de melanină.

 

 

 

Serul cu vitamina C Vita White, pe lângă efectul decolorant are și efect antioxidant, asigurând integritatea structurală a barierei de protecție a pielii.

 

 

 

Crema de zi pentru albire și depigmentare și Crema de noapte completează acțiunea serurilor oferind protecție UV și încetinind procesul de îmbătrânire.

 

 

Masca de albire și depigmentare se aplică 1-2 ori pe săptămână. Rolul ei este de a împiedica transferul de melanină și de a asigura componentele uleioase, care să mențină pielea în stare de sănătate perfectă. Uleiurile din compoziția sa sunt noncomedogenice, astfel putând fi utilizată și pentru tenurile seboreice.

 

 

În combinație cu Linia AHA, rezultatele sunt mai rapide și mai eficiente în special la tratamentele efectuate în saloanele cosmetice, unde se poate crește progresiv concentrația serului exfoliant până la 30%.