Stresul oxidativ este principala cauză a îmbătrânirii premature a tenului. Apare atunci când balanța, radicali liberi - antioxidanți este dezechilibrată, ajungându-se la degradarea ADN-ului celular, astfel încât procesul de replicare, regenerare al celulelor este afectat.

 

Antioxidanții extrași din sâmburii de struguri Tokaj, prezenți în Linia Struguri Hialuron Solanie, prin compusul special denumit Tokaj Oleo Gel, neutralizează radicalii liberi prelungind tinerețea și aspectul sănătos al pielii.

 

 

Complexul Tokaj Oleo Gel este un ingredient special perzent în toate produsele Liniei Struguri Hialuron, care datorită conținutului său bogat în polifenoli neutralizează radicalii liberi nocivi pentru piele, încetinind astfel procesul de îmbătrânire al acesteia. Structura sa specială permite înmagazinarea unei cantități mari de uleiuri care apoi este eliberată progresiv în piele, asigurând integritatea și buna funcționare a barierei de protecție a acesteia. Efectul uleiurilor speciale este completat de acidul hialuronic care hidratează în profunzime țesuturile pielii.

 

 

Crema de zi antirid Struguri Hialuron are triplă acțiune datorită ingredientelor sale speciale, alese astfel încât să se susțină sinergic: complex Tokaj Oleo Gel, ulei de argan, acid hialuronic. Hidratează, îmbunătățește bariera de protecție a pielii, neutralizează radicalii liberi.

 

 

 

 

Crema de noapte antirid Struguri Hialuron este indicată tenurilor foarte uscate, având o textură mai grasă. Reduce adâncimea ridurilor, previne formarea altora, datorită ingredientelor speciale cum ar fi Tokaj Oleo Gel sau complexul Mg Relax.

 

 

 

 

Crema antirid pentru ochi Struguri Hialuron completează îngrijirea zilnică, prevenind sau îmbunătățind aspectul ridurilor din jurul ochilor datorită complexului Mg Relax cu efect asemănător botoxului.

 

 

 

 

Gelul spumă de curățare Struguri Hialuron combate efectele radicalilor liberi chiar de la procesul de curățare și demachiere al tenului. Antioxidanții din struguri sunt prezenți chiar și în gelul de curățare.

 

 

 

 

Loțiunea tonică hidratantă Struguri Hialuron protejează celulele pielii împoriva stresului oxidativ și hidratează pielea.

 

 

 

 

 

Crema exfoliantă Struguri Hialuron completează procesul de curățare, îndepărtând celulele moarte și odată cu ele și impuritățile.

 

 

 

 

Crema masaj intens hidratantă Struguri Hialuron și complex TO completează îngrijirea tenului matur. Se aplică 1-2 ori pe săptămână timp de 10-15 minute după care se masează până la absorbția completă sau se îndepărtează cu apă călduță.