Aloe Vera VS Ginkgo Biloba - Ce ar fi mai indicat pentru tenul meu?

Două plante a căror proprietăți vindecătoare și antiaging sunt cunoscute de secole - De ce să alegi între cele două când poți folosi combinația celor două?

Solanie a realizat Linia Aloe-Ginkgo care combină proteinele, enzimele, substanțele minerale, vitaminele A, B, C, E din Aloe Vera (accelerează regenerarea celulară, procesele de autoreglare a funcțiilor pielii, efect calmant și antiinflamator), cu substanțele active extrase din frunzele de Ginkgo Biloba, care stimulează circulația sangvină, întărește pereții capilarelor, (excelent pentru reducerea simptomelor rozaceei) și  regenerează epiderma oferind un efect antiaging datorită conținutului de polifenoli, glicozide, acid linoleic și fitosteroli.

 

 

Linia Aloe Ginkgo este astfel alcătuită încât să asigure îngrijirea atât a tenurilor tinere cât și a celor mature, atât a tenurilor grase, seboreice, acneice cât și a celor uscate sau deshidratate.

Îngrijirea tenului întotdeuna începe cu demachierea, curățarea acestuia.

Lapte demachiant pentru ten sensibil

Extractul de aloe vera, ginkgo biloba și gălbenele, uleiul de avocado, panthenol și alantoină, asigură demachierea tenului, îndepărtând atât machiajul cât și impuritățile. Ingredientele sale asigură utilizarea sa pentru orice tip de ten, nu doar pentru cel sensibil.

 

Loțiune tonică hidratantă

Extractul de aloe vera și ginkgo biloba sunt ingredientele de bază ale loțiunii tonice, dar pe lângă acestea mai conține NMF (complex natural de hidratare), alantoină și panthenol. Datorită ingredientelor sale, loțiunea tonică are efect de împrospătare și tonifiere a tenului. Reface pH - ul și hidratează. Se utilizează după demachiere, după exfoliere sau ori de câte ori se dorește reîmprospătarea tenului.

 

Crema exfoliantă îmbină peelingul chimic (acizi de fructe) cu peelingul mecanic (granule de polietilenă), reușind astfel să asigure și datorită lipoaminoacidului curățarea în profunzime a porilor, generând un aspect proaspăt, catifelat. Ingredientele ca: ulei de sâmburi de struguri, acid lactic, acid malic, lipoaminoacid, alantoină, panthenol  se găsesc într-o “bază” de extract de aloe vera și ginkgo biloba.

 

Cremă de curățare profundă cu lipamină

Este un produs special, destinat înmuierii rapide a pielii și înlăturării perfecte a impurităților depuse în pori. Ideală pentru tenul sensibil. Lipoaminoacidul dizolvă sebumul, grăsimile oxidate din interiorul porilor. Ingredientele sale speciale ca: alantoina, extractul din sâmburi de struguri, mentol, se găsesc într-o bază de extract de aloe vera și ginkgo biloba. Se recomandă utilizarea împreună cu Crema exfoliantă și Gelul accelerator cu lipamină

 

Gelul accelerator cu lipamină are rolul de a îmbunătăți (a accelera) efectul Cremei de curățare cu lipamină și împiedică uscarea acesteia înainte de vreme. Uleiul volatil de busuioc din compoziția sa are efect răcoritor și recomfortant. Se utilizează împreună cu Crema exfoliantă și Crema de curățare profundă cu lipamină.

 

Lapte nutritiv pentru gât, bust și body

Balsam intens hidratant, ideal pentru masaj și îngrijire corporală zilnică. Fitohormonii și acizii grași nesaturați  din uleiul de avocado asigură efectul regenerator. Ingredientele sale se găsesc într-o bază de extract de aloe vera și ginkgo biloba.

 

Cremă cu lecitină pentru masaj

Bogată în uleiuri vegetale și substanțe nutritive este ideală pentru masajul tenurilor mature alipice și deshidratate. Uleiul de avocado, de cocos, untul de shea, lecitina de soia, alantoina, ureea, vitamina E sunt încorporate într-o bază de extract de aloe vera și ginkgo biloba, asigurând astfel  pe lângă lipide și substanțe hidratante, necesarul de vitamine și minerale al pielii.

 

Gel stimulant cu aromaterapie

Este produsul ideal care pregătește pielea pentru absorbția substanțelor active din creme, fiole, seruri. Acidul glicolic, acidul tartric, acidul salicilic, uleiurile volatile, extractul de lemn de trandafir, nicotinatul etilic, vitamina PP, alantoina, exfoliază ușor, stimulează circulația sangvină locală, crește concentrația de oxigen, au efect termic, prin urmare porii se dilată și substanțele active pătrund mai adânc în piele.

 

Masca calmantă este o mască ideală pentru finalizarea tratamentelor cosmetice faciale, deorece are acțiune antiseptică, antiinflamatoare, astringentă și calmantă. Extractul de salvie, mentă, ulei de sâmburi de struguri și de germeni de grâu, acid lactic și panthenol se găsesc într-o bază de aloe vera și ginkgo biloba, oferind astfel și necesarul de minerale și vitamine pielii.

 

 

Masca gel hidratantă asigură necesarul de apă din țesut, hidratând rapid pielea, aceasta devenind fermă, netedă și revigorată. Conține extract de aloe vera în proporție de 30%, ginkgo biloba, biotină, pentavitină, panthenol și alantoină. Masca gel hidratantă poate fi utilizată și cu ultrasunet.

 

Mască cu sulf
Este ideală pentru tenurile grase, seboreice, predispuse la acnee. Sulful coloidal din compoziția sa, reduce secreția de sebum, extractele de camfor și arbore de ceai, au efect antiseptic și analgezic. Substanțele active (extract de coada calului, extract de panseluță, ulei de luminița nopții, extract de mușcată și arbore de ceai) se găsesc într-o bază de extract de aloe vera și ginkgo biloba.

 

Mască energizantă pentru ten uscat

Este indicată tenurilor uscate, alipice. Extractul de germeni de grâu din compoziția sa intensifică sinteza de colagen, acizii grași nesaturați și fitohormonii din uleiul de sâmburi de struguri regenerază pielea. Toate ingredientele sale se găsesc într-o bază de extract de aloe vera și ginkgo biloba care asigură  mineralele și vitaminele necesare proceselor inter și intracelulare.

Cremă de zi hidratantă cu lipozomi

Este indicată tenurilor mature (30+), datorită vitaminelor A, E, F și uleiului de luminița nopții înglobate în lipozomi, asigură alimentarea cu lipide și vitamine a tenului, timp îndelungat. Asigură și protecția UV, precum și hidratarea datorită complexului natural de hidratare NMF. Toate ingredientele sale sunt înglobate într-o bază de extract de aloe vera și ginkgo biloba, asigurând astfel și necesarul de minerale al tenului precum și un efect calmant.

 

Cremă de zi hidratantă cu Aloe Vera

Este o cremă cu textură moale, care se absoarbe ușor, destinată tenurilor deshidratate pentru îngrijire și protecție zilnică. Conține extract de aloe vera, acid hialuronic, complex natural de hidratare, unt de shea, ulei din sâmburi de caise și de avocado. Protecția UV este realizată de dioxidul de titan.

 

Cremă de noapte energizantă Q10

Este o cremă nutritivă cu o concentrație mare de lipide. Componentele sale speciale precum coenzima Q10 asigură energia necesară regenerării țesuturilor în timpul nopții. Încetinește procesul de îmbătrânire. Redă pielii obosite aspectul sănătos și strălucirea. Ingredientele sale precum: scualan, ulei de germeni de grâu, ulei de nuci de macadamia, de ricin, unt de shea, coenzima Q10, colesterol alantoină, se găsesc înglobate într-o bază de extract de aloe vera și ginkgo biloba, asigurând astfel și vitaminele și mineralele necesare proceselor intra și intercelulere.

 

Crema antirozacee

Este o cremă cu textură moale, extrem de bogată în extracte de plante medicinale, care întăresc pereții capilarelor, îmbunătățesc circulația sangvină locală, atenuează roșeața tenului sensibil predispus la dilatarea capilarelor. Ingredientele sale ca: ulei de luminița nopții, de măsline, de jojoba, unt de shea, scualan, extract de germeni de grâu, iarba de tigru, nuc, castan sălbatic, iederă, sunătoare, silur, frunze de struguri, alantoină, panthenol, biotină, sunt conținute într-o bază de extract de aloe vera și ginkgo biloba, asigurând astfel vitaminele și mineralele necesare proceselor inter și intracelulare.

 

Cremă biotină pentru ten gras

Este o cremă ușoară care se absoarbe rapid, destinată îngrijirii și hidratării tenului gras predispus la acnee. Extractele vegetale normalizează secreția glandelor sebacee și reduc sensibilitatea pielii inflamate. Ingrdientele sale ca: extract de panseluțe, coada calului, lămâiță, mentă, ulei volatil de arbore de ceai, biotină, acid salicilic, vitaminele B3, E, F, alantoină, panthenol, acid hialuronic, sulf coloidal, NMF (complex natural de hidratare), sunt înglobate într-o bază de extract de aloe vera și ginkgo biloba asigurând astfel necesarul de vitamine și minerale atât de importante în procesele intra și intercelulare.

 

Cremă niacină pentru ten gras

Este o cremă cu textură ușoară non grasă care se absoarbe rapid destinată tenurilor cu seboree sicca. Conține substanțe active care calmează pielea, întăresc epiderma, echilibrează secreția de sebum , minimizează porii. Substanțe active: calendulă, ienupăr, coajă de lămâie, alcool diclorbenzilic (bactericid și fungicid), vitmanina B6, E, panthenol, ciuboțica cucului, dioxid de titan (protecție UV).

 

Cremă gel antirid pentru ochi cu lipozomi Q10 cu absorbție rapidă, umple și netezește ridurile din zona ochilor. Substanțele active din compoziția sa hidratează puternic, reduc iritația, atenuează cearcănele și ajută la pătrunderea substanțelor active în straturile profunde a pielii. Deoarece are pH-ul lacrimii, nu irită ochii și se poate aplica și clienților cu ochi sensibili. Recomandat pentru toate tipurile de ten și tuturor categoriilor de vârstă pentru folosire zilnică, sau ca și cremă de noapte dar poate fi utilizat și de persoane purtătoare de lentile de contact. Ingrediente principale: extracte de aloe vera, ginkgo biloba, floare de soc, iarbă de tigru, cofeină, panthenol, alaintoină, coenzima Q10, vitaminele A și E și ulei de luminița nopții.

 

Balsam calmant cu aloe vera pentru fată și corp cu efect antiinflamator, răcoritor și regenerant. Răcorește pielea într-un mod plăcut, totodată calmează în mod intensiv pielea deshidratată după epilare și solar. Alantoina, panthenolul și vitaminele sunt ingredienții activi care au o mare putere de calmare. Uleiul  de arbore de ceai previne infecțiile, uleiul de avocado redă fermitatea pielii și uleiurile volatile reprezintă anestezice locale pentru piele. Recomandat pentru toate tipurile de ten. Ingrediente principale: extract de aloe vera, ginkgo biloba, mușețel, gălbenele, uleiuri volatile de arbore de ceai, mentă, eucalipt, mentol, ulei de avocado, vitaminele A și E, alantoină și panthenol.