Active Line - Protejează împotriva “stresului “cotidian cauzat de mediul înconjurător.

 

Active Line - Dr. Spiller a fost creată special pentru a împiedica îmbătrânirea prematură a tenului, cauzată de factori externi ca poluare, aer condiționat, radiații UV, nicotină etc., care reprezintă o adevarată provocare pentru piele. Alegerea produselor de îngrijire trebuie făcută în funcție de situațiile date, dar înainte de instalarea primelor semne de maturitate pe față.

 

 

Cremă și Mască Care & Repair

Oferă protecție împotriva îmbătrânirii premature cauzate de radiațiile UV. Extractul din semințe de struguri cu OPC întărește sistemul imunitar propriu pielii, uleiul din semințe de struguri și panthenolul redau elasticitatea și prospețimea pielii.

 

Tratament profesional Care & Repair

Reduce stresul cauzat de mediul înconjurător și hidratează tenul. Îndepărtează semnele îmbătrânirii premature cauzate de radiațiile UV.

 

Cremă de zi hidratantă cu Caroten

Acționează ca o mantă de protecție împotriva temperaturilor scăzute și a vântului, având și efect regenerator. Reprezintă un produs de îngrijire zilnică care infuzează pielea cu acizi grași esențiali, stabilește echilibrul între protecție și regenerare. Are efect reconfortant și este o bază excelentă pentru machiaj.

 

Tratament profesional cu Caroten

Infuzează tenul cu substanțe active specifice pentru a crea o mantă de protecție împotriva temperaturilor scăzute și a vântului, inducând o senzație de confort și hidratare pentru un  proaspăt, revigorat.

 

Cremă calmantă Sanvita

Este special realizată pentru protecția tenurilor uscate, împotriva factorilor nocivi de mediu, a tenurilor care reacționează la schimbările de temperatură, iritându-se sau inflamându-se. Complexul Sanvita infuzează tenul cu o stare de bine și confort, hrănind și regenerând tenul pentru a întârzia îmbătrânirea prematură a pielii.

 

Sanvita Gel

Gel hidratant bogat în substanțe nutritive pentru ten uscat și sensibil. Împrospătează și hidratează minunat pielea sensibilă. Extractul de ceai verde calmează pielea inflamată. Combinat cu ginseng, tenul va deveni proaspăt și roz. Extractul de rodie cu Angelica Sinensis (planta care este considerată cel mai bun tonic feminin, se mai numește și ginseng feminin) protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature.

 

Mască Sanvita cu ceai verde și Ginseng pentru ten sensibil

Masca Sanvita pentru ten sensibil și uscat. Substanța activă de ceai verde luptă împotriva îmbătrânirii premature, iar dacă se combină cu ginsengul, tenul va arăta stimulat, proaspăt și roz. Se recomandă folosirea împreună cu Crema Sanvita.

 

Tratament Profesional Sanvita

O experiență de relaxare completă și o stare de bine, indusă natural de compoziția produselor Sanvita, al căror rol este de a liniști, a calma efectele stresului cotidian datorat mediului înconjurător și care se reflectă pe ten. Reduce iritația, regenerează, împrospătează tenul.