Toți cei care iubiți soarele, protejați-vă pielea de razele dăunătoare!

Știați că? Temperaturile ridicate, soarele, apa mării, precum și aerul condiționat afectează pielea și pot duce la uscarea și pierderea fermității acesteia?

După o expunere îndelungată la soare, pielea se deshidratează, își pierde luminozitatea și se pot forma pete maronii, iar ridurile se accentuează, accelerând apariția celor noi.

 

Pentru menținerea hidratării adecvate și pentru obținerea aspectului neted și suplu al pielii nu uitați să folosiți o cremă cu protecție solară, chiar și în zilele înnorate. Când ieșim la soare, pielea noastră suportă doar o anumită perioadă de timp fără a fi arsă. Lungimea acestui timp depinde de tipul de piele. Înmulțind această dată cu factorul SPF pe produs, obținem intervalul la care se extinde protecția pielii noastre. Arsurile solare sunt cauzate de radiațiile UVB, deci numărul factorului nu se referă la protecția produsului împotriva radiațiilor UVA.

 


 

Pe lângă limitarea timpului de expunere la soare, este recomandat să folosiți loțiuni cu ecrane solare care protejează împotriva unei game largi de radiații, oferind protecție și împotriva radiației UVA.

Dezvoltatorii Solanie folosesc o combinație de filtre UV diferite pentru a obține spectrul de protecție adecvat, astfel încât să fie utilizată cea mai mică cantitate de protecție solară chimică pentru a obține protecția UVA și UVB dorită.

Iată ce protecție solară conțin diferitele produse și cum ne protejează pielea:

 

  • Protecția solară SPF 5 transmite 1/5 din radiațiile UVB, filtrând 80% din raze
  • Protecția solară SPF 30 transmite 1/30 din radiațiile UVB, care filtrează 97% din raze
  • Protecția solară SPF 50 transmite 1/50 din radiațiile UVB, filtrând 98% din raze