Știați că? Nanogranulele de aur au și efect anti-îmbătrânire.

Grație inovațiilor din domeniul nanotehnologiei, astăzi aurul joacă un rol important în cosmetică. Acest material prețios are efecte regeneratoare și joacă rolul de purtător al altor substanțe active, permițând o mai bună absorbție a acestora la nivel celular. Ajută pătrunderea colagenului și acidului hialuronic, prin urmare pielea devine mai fermă și mai suplă. Nanogranulele de aur au și un efect anti-îmbătrânire, deoarece stimulează circulația și au proprietăți antiinflamatoare și antibacteriene. Stimulează metabolismul celular și producția de colagen. Nanogranulele de aur (24 carate) sunt ingredientele de bază ale gamei Gold Line.

Cremă de zi hidratantă cu aur
Se recomandă pentru tenul deshidratat, lipsit de energie, predispus la alergii. Este foarte benefic pielii descuamate cu seboree și care prezintă urme de riduri. Efectul comun al bisabololului, al extractului de ghimbir și al uleiului de kukui este de a micșora dilatarea vaselor sanguine. Pentavitina este un adevărat ,,magnet de apă", iar nanogranulele de aur fermizează pielea și netezesc ridurile.

Cremă de noapte cu aur și ulei de argan
Aurul cu nanogranule de 24 carate funcționează ca și un catalizator pentru că sporește activitatea substanțelor active. Accelerează intensiv metabolismul celular regenerează și reînnoiește pielea. Este un excelent fermizant, hidratant, reduce ridurile, umplându-le. Nu conține derivate de uleiuri minerale (ulei de parafină, vaselină).

Ser aur cu acid hialuronic
Ser aur cu acid hialuronic recomandat pentru toate tipurile de ten. Prin utilizare regulată reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii și îmbunătățește vizibil starea pielii. Proprietățile ridicate de reținere a apei sporesc în mod natural hidratarea țesutului conjunctiv. Aurul cu nanogranule din conținut ajută absorbția mai bună a acidului hialuronic.

Mască cu aur
Mască specială pentru pielea matură, deshidratată și lipsită de energie. În urma utilizării turgescența și elasticitatea pielii se îmbunătățesc vizibil, pielea se netezește, devine mătăsoasă. Nanoparticulele de aur cu 24 de carate accelerează absorbția substanțelor active și accentuează efectele nutritive și hidratante ale acestora. Mierea din floare de salcâm din conținut este bogată în aminoacizi și vitamine. Centella din India reduce sensibilitatea pielii și ajută formarea colagenului. Extractul de caviar hrănește intensiv pielea și exercită un efect regenerant.

Plan de tratament

Tratament cu Aur

  Descarca