Știași că? Exfolierea regulată a pielii este importantă pentru a avea un ten impermeabil și reînnoit.

Gama Solanie Aha Peel îndepărtează delicat celulele cornoase moarte și impuritățile de pe suprafața pielii. Se recomandă și pentru a fi folosit acasă, fiindcă exfolierea delicată combinată cu protecție împotriva luminii reînnoiește structura tenului și ajută absorbția substanțelor active.

 

 

Serum Exfoliant AHA Peel 5% - 15 ml / Serum Exfoliant AHA Peel 5% - 30 ml
Ser ușor opac cu acid alfa hidroxilic în concentrație de 5%, cu pH de 4,0-4,5. Înmoaie și îndepărtează delicat celulele cornoase moarte și impuritățile de pe suprafața pielii. Acidul lactic are efect exfoliant și hidratează pielea. Acidul citric revigorează și tonifică pielea, are totodată efect de estompare. Fosfatidilcolina, care este componenta de bază a membranei, întărește membrana celulară, mărindu-i astfel capacitatea de a se proteja. Se utilizează cu succes în tratarea pielii acneice. Se recomandă și pentru a fi folosit acasă, fiindcă exfolierea delicată combinată cu protecție împotriva luminii reînnoiește structura tenului și ajută absorbția substanțelor active.
Folosire: Aplicați dimineața și seara, pe pielea feței și a gâtului, curățată în prealabil și uscată, o cantitate mică, apoi masați-o ușor.

Serum Exfoliant AHA Peel 10% - 30 ml
Ser ușor opac cu acid alfa hidroxilic în concentrație de 10% cu pH de 3,5-4,0. Acidul glicolic stimulează procesul cheratolitic și activitatea fibroblaștilor, are efect de reducere a inflamațiilor și antioxidant. Folosirea regulată stimulează producerea de celule noi în derm și epiderm, întinerind pielea, care astfel devine mai netedă. Fosfatidilcolină, care este componenta de bază a membranelor, întărește membrana celulară, mărindu-i astfel capacitatea de a se proteja. Folosirea regulată este recomandată doar la saloane de cosmetică.
Produsul este recomandat în exclusivitate pentru utilizare de către cosmeticieni profesioniști!

Serum Exfoliant AHA Peel 25% - 30 ml
Ser ușor opac cu acid alfa hidroxilic în concentrație de 25% cu pH de 3,0-3,5. Acidul glicolic stimulează procesul cheratolitic și activitatea fibroblaștilor, are efect de reducere a inflamațiilor și este antioxidant. Folosirea regulată stimulează producerea de celule noi în derm și epiderm, întinerind pielea, care astfel devine mai netedă. Fosfatidilcolina, care este componenta de bază a membranelor, întărește membrana celulară, mărindu-i astfel capacitatea de a se proteja. Folosirea regulată este recomandată doar la saloane de cosmetică.
Produsul este recomandat în exclusivitate pentru utilizare de către cosmeticieni profesioniști!

 

 

Crema de noapte AHA Peel pentru reîntinerire - 30 ml
Crema pentru îngrijire cu acid alfa hidroxilic în concentrație de 2% cu pH de 4,5-5,5. Uleiul de palmier conține vitamina E, K și beta caroten, acestea regenerând perfect tenul și protejându-l împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Untul shea, uleiul de nuci macadamia și jojoba contribuie la păstrarea fermității, moliciunii și elasticității pielii. Mg-Relax optimizează procesul de producere a energiei la nivelul celulelor, reduce activitatea mușchilor mimicii prin efectul de botox, netezind suprafața pielii și reducând ridurile mai mici. Folosirea regulată vine în sprijinul tratamentelor cu acid AHA, regenerează și netezește pielea.
Folosire: Aplicați seara pe pielea curată, uscată a feței și gâtului și masați-o cu mișcări circulare delicate.

Masca restructurantă AHA Peel - 100 ml
Masca gel cu acid alfa hidroxilic în concentrație de 7% cu pH de 3,5-4,0. Efectele sinergice ale acidului glicolic, lactic și citric din compoziția sa garantează efectul de exfoliere spectaculoasă și de lungă durată. Aloe vera umple, netezește pielea, îi conferă un aspect proaspăt, de culoare sănătoasă. Se folosește ca mască sau pentru întărirea efectelor serurilor. Produsul este recomandat în exclusivitate pentru utilizare de către cosmeticieni profesioniști!

Tratament Exclusiv AHA Peel
Peeling special pentru mărirea eficienței serurilor AHA-Peel. Soluția din set asigură valoare optimă de pH pe perioada peelingului. Componenta sa principală este acidul lactic, care multiplică eficiența oricărui ser AHA Peel. Pe timpul peelingului pielea se irită mai puțin, se regenerează, devine hidratată și prin stimularea sintezei ceramidelor i se intărește funcția de protecție. Picurați pe “masca tabletă” din set, aceasta astfel se transformă într-un voal care se poate așeza pe față.

Programul Peeling datorită acidului lactic poate fi și mască complementară exclusivă pentru tratamentele de albire. Conținutul setului: Soluție activă AHA Peel 75 ml • 7 buc. măști tabletă.

Plan de tratament

Tratament de albire si depigmentare - Vita White

  Descarca