Știați că? Ultrasunetul crește absorbția substanțelor active în țesuturi, îmbunătățind eficiența acestora de cel puțin 4 ori

Ultrasunetul folosit în cosmetică are frecvența cuprinsă între 1,5 - 2,2 mHz, poate să fie continuu sau modulat și în piele se transformă în căldură.

Încălzirea locală a țesuturilor duce implicit și la o mai bună oxigenare celulară precum și la dilatarea capilarelor, eficientizând astfel absorbția substanței active.

Ultrasunetul se poate folosi atât pe față cât și pe corp în tratamente de regenerare celulară, anti aging, hidratare, anticelulitic etc.


Efectele ultrasunetului sunt:

  • destinderea stratului de cheratină al pielii
  • activarea circulației sangvine
  • revigorarea alimentării celulelor cu substanțe nutritive și cu oxigen
  • îmbunătățirea circulației limfatice datorită efectului mecanic

 

În Salon
Ultrasunetul îl folosim pentru obținerea unor rezultate performante la toate tipurile de tratament, în special la cele anti aging. Se introduce ca etapă intermediară în orice tip de tratament: după demachiere, peeling, tonifiere, se aplică substanța activă pe toată suprafața tratată, apoi cu ajutorul unui gel special pentru ultrasunet sau a oricărei măști din gama Solanie se efectuează procedeul. Pistolul aparatului fie că îl folosim pe față, fie că îl folosim pe corp, trebuie să fie în continuă mișcare, deoarece dacă îl ținem prea mult într-un loc se supraîncălzesc țesuturile și pierd apa.

Direcția de lucru este dinspre linia mediană a feței spre extremități, astfel se efectuează și un drenaj limfatic și implicit și o detoxifiere.

 

 

Acasă
Îl folosim în varianta portabilă pentru eficientizarea cremelor și a serurilor. Pe tenul curat se aplică substanța activă, apoi crema adecvată tipului de ten și se plimbă ușor pe toată fața și pe gât aparatul cu ultrasunet. Timpul de acționare nu trebuie să depășeacă 3 minute. Toate serurile, cremele și măștile din gama Solanie se pot folosi cu ultrasunet.