Tratamentul facial de Întinerire este destinat tuturor tipurilor de ten, atât tinere cât și mature, indiferent că sunt: seboreice, sensibile, cuperozice, uscate sau mixte.

Dacă pentru tenurile mature avem mai multe variante de tratamente de întinerire, fiola Frozen Lake Dr. Spiller este o soluție perfectă și pentru tenurile tinere.

Uneori chiar și tenurile tinere au nevoie de revigorare, deoarece au un aspect obosit, ”ofilit”. Cauzele pot fi multiple: poluare, stres, lipsă de mișcare, alimentație neadecvată, fumat, etc.

Fiola de Întinerire Frozen Lake Dr. Spiller are o combinație de substanțe active astfel alese, încât să fie într-o sincronicitate perfectă, să își intensifice reciproc efectele. Conținutul de peptide care densifică țesutul conjunctiv, este îmbogățit cu extract de rădăcină de cicoare, care datorită unei tehnologii moderne realizează o rețea, care fermizează și revigorează pielea timp îndelungat.

Extractul de Grifonia (fasole neagră africană) datorită conținutului bogat în vitamine, în special vitaminele B1, B6, B12, protejează pielea, conservându-i frumusețea și prospețimea.

 

Îngrijire pentru acasă:

  • Demachiant pentru ochi
  • Loțiune tonică cu Aloe Vera pentru ten sensibil
  • Cremă lifting cu Vitamina A (dimineața)
  • Fiolă de Întinerire - Frozen Lake + Cremă de noapte antirid cu Vitamina A (seara) -> Opțional fiola se poate folosi doar o dată pe săptămână, dacă tenul permite.
  • Cremă exfoliantă cu Jojoba (o dată pe săptămână)

Plan de tratament

Tratament de Întinerire - Frozen Lake

  Descarca