Tenul cuperozic poate fi recunoscut cu ușurință după roșeața de la nivelul obrajilor, care uneori se poate extinde pe frunte și pe bărbie.

Roșeața se datorează capilarelor dilatate care permit sângelui să treacă și care ar trebui să se contracte de la sine. Atunci când capilarele rămân dilatate, apare fenomenul de cuperoză.

La început roșeața nu este foarte intensă, poate să apară și să dispară în funcție de anumite condiții. Odată cu trecerea timpului, cuperoza se poate agrava și se poate transforma în rozacee. Simptomele pot fi diferite de la o persoană la alta, iar cauzele cuperozei pot fi multiple: moștenire genetică sau poate fi datorată unor factori interni sau externi.

Factori interni: tulburări endocrine sau digestive, infecții, consum de medicamente, fumat, stres, menopauză...

Factori externi: poluare, radiații solare, schimbări bruște de temperatură, vânt puternic ...

Cuperoza apare în general după vârsta de 30-40 de ani la tenurile sensibile de culoare deschisă (piele albă) și necesită îngrijiri cu produse special destinate, care reduc roșeața, inflamația, întăresc pereții capilarelor, hidratează și hrănesc pielea.

Solanie prin Linia Mezopeptide realizează rejuvenarea tenului matur cuperozic, ameliorând totodată roșeața, inflamația, eritemul specific cuperozei.

Complexul de reducere a roșeții Pro Calm Redless cu 3 Peptide Solanie este o combinație ingenioasă între trei peptide: Neodermyl, Rubyxil și Teleangin, care lucrează sinergic, realizând rejuvenarea facială odată cu eliminarea simptomelor cuperozei.

Plan de tratament

Tratament ten cuperozic cu MezoPeptide - rejuvenare fără ace

  Descarca