Știați că? Hidropeelingul exfoliază celulele cornoase , dar în același timp curăță delicat porii și hidratează.

Ultrasunetul de frecvență audio este folosit cu mare succes în cosmetică pentru exfolierea celulelor cornoase. Molecula de apă sub acțiunea undei explodează, dizlocând astfel delicat celulele cornoase. Forma ergonomică a capului de lucru execută și o ușoară curățare a porilor. În timpul hidropeelingului contactul cu pielea este minim, astfel pot fi tratate chiar și tenurile sensibile și hipersensibile, precum și cele cuperozice.

Direcția de lucru este dinspre linia mediană a feței spre extremități (de la nas spre urechi), efectuându-se astfel și un ușor masaj de drenaj limfatic, deci și o detoxifiere a zonei lucrate.

Capul de lucru la aparatul fix poate fi folosit și pentru introducerea substanțelor cu caracter electrolitic în piele.

În Salon

Hidropeelingul se folosește după demachiere (de preferință demachierea se execută cu gel sau spumă demachiantă pentru a nu crea un film hidrolipidic datorită laptelui demachiant) pe fața curată și umedă. Fața se poate umezi cu ajutorul dischetelor îmbibate în apă sau cu ajutorul sprayurilor cu apă termală. După hidropeeling se aplică tonicul, apoi se continuă etapele tratamentului ales.

Acasă

Se poate utiliza hidropeelingul portabil 1-2 ori pe săptămână pe tenul curat, după care se aplică tonicul și crema potrivită tipului de ten.

 Și încă un factor primordial care nu trebuie neglijat...

Sănătatea ta și a celor care trec pragul cabinetului de cosmetică este cel mai relevant aspect al unei munci bine făcute. Mediul în care lucrăm în fiecare zi este esențial pentru noi, de aceea o igienă corectă nu doar că este necesară, dar obligatorie. Prin efectuarea dezinfecției ne asigurăm că am eliminat agenții patogeni dăunători organismului uman. Acest lucru îți oferă liniștea și confortul faptului că sănătatea ta și a clienților este asigurată. De aceea e bine ca totdeauna să ai la îndemână Spray-ul dezinfectant 2 în 1 Solanie sau Spray-ul Hidratant și Calmant Cool-Down Dr. Spiller. Cu beneficiile lor antibacteriene și antiinflamatoare aceste produse sunt un bun suport când vine vorba de reîmprospătarea și dezinfectarea pielii.

Întrucât microorganismele se pot răspândi rapid pe suprafețe și dispozitive cosmetice, dezinfecția instrumentelor de lucru și a echipamentelor cosmetice e la fel de important. Mikrozid-ul e o alegere perfectă dacă dorești să aplici măsuri de protecție pentru a preveni eventualele accidente.