Aden Make-up este un brand internațional de cosmetice decorative în dezvoltare dinamică, cu peste 20 de ani de experiență, caracterizat prin inovațiile continue, calitatea profesională a produselor, ingrediente nutritive pentru ten precum și palete de culori fascinante. Aden Make-up dispune de produse profesionale de machiaj pentru saloane și uz personal. Momentan brandul este prezent în 14 țări printre care: Suedia, Grecia, Spania, Portugalia Germania, Ucraina, Rusia și Ungaria.


Primele elemente ale paletei de produse au fost rujurile lichide și creioanele pentru conturul buzelor care se armonizează perfect unele cu altele. Până în prezent, aceste două familii de produse sunt cele mai emblematice ale mărcii. Portofoliul produselor s-a extins de atunci, iar azi, există peste 600 produse care vor cuceri inima tuturor prin culorile de bun gust și aspectul elegant.

Creerea produselor a fost inspirată din moda italiană și calitatea nemțească. Credem că femeile merită ce este mai bun și, chiar și produsele de uz personal, corespund celor mai înalte așteptări.

Pentru dezvoltatori calitatea este primordială, fiind folosite cele mai moderne materii prime germane și italiene, majoritatea produselor fiind fără parfum. Toate produsele Aden Make-up sunt produse cosmetice ce nu au fost testate pe animale. Aproximativ 15 dintre produse sunt vegane, adică nu conțin ingrediente de origine animală.

Soluții unice, speciale și culori strălucitoare caracterizează brandul Aden Make-up. Dacă vă doriți un machiaj profesional perfect, noi vă stăm la dispoziție cu magazinul nostru online: www.adenmakeup.ro