Masajul facial regulat este indicat după vârsta de 25-30 de ani, iar beneficiile lui se vor vedea în timp. Pe lângă că oferă o relaxare și o stare benefică, ajută la:

  • detoxifierea pielii (prin stimularea ganglionilor limfatici din zona bărbiei)
  • prevenirea apariției cearcănelor (prin eliminarea excesului de fluide acumulate în jurul ochilor)
  • curățarea tenului (se elimină o parte din celulele moarte)
  • îmbunătățirea circulației sangvine (aport mai mare de nutrienți și oxigen)
  • efect antiaging (relaxează musculatura facială încordată, ajutând la reducerea ridurilor mimicii)
  • inducerea fermizării pielii prin efectul de lifting și stimularea sintezei de colagen

 



Sigur pe lângă masajul manual putem folosi și aparatul de FaceLifter - Aparat pentru micromasaj si lifting facial, iar în perioada de toamnă-iarnă putem completa masajul facial cu aplicarea Ciocanului cald-rece portabil, nu doar pentru senzația minunată pe care o simțim dar și pentru ca produsul cosmetic folosit să fie absorbit în profunzime.

Foarte importante sunt și cremele sau uleiurile de masaj, pe care le utilizăm. Dacă avem un ten matur posibilitățile sunt nenumărate pentru că pe lângă cremele speciale de masaj: Crema Masaj Kukui Mineral, Crema de masaj Nutritivă, Crema de masaj Antirid Botox, Crema cu Lecitină pentru Masaj, putem utiliza măști speciale de masaj-Crema masaj intens hidratantă cu Struguri - Hialuron și complex TO, Mască de albire și depigmentare - Vita White, sau uleiuri - Ulei de masaj cu ulei de măsline, Ulei de masaj cu vitamine pentru față și corp, mixate cu uleiuri volatile.

Pentru tenurile grase seboreice avem creme speciale - Crema de curățare profundă cu Lipamină sau cremele de noapte mixate cu uleiuri de masaj sau uleiuri volatile, ca de exemplu Ulei esențial de arbore de ceai Australian, toate acestea din gama Solanie.

Dr. Spiller răsfață tenurile mature cu creme de noapte mixate cu Ulei antirid cu Aloe Vera, Avocado și vitamina E, Cremă specială de noapte pentru ten lipsit de elasticitate și ridat, Cremă de noapte Antirid cu vitamina A, Cremă de noapte cu Vitamina C Plus, Cremă Regenerantă 24 ore Alpin Aloe, iar tenurile grase seboreice cu Crema de noapte cu Propolis pentru ten gras predispus la coșuri și acnee.

Un plan de tratament util pentru răsfăț și rezultate uimitoare:

Plan de tratament

Tratament de Micromasaj și Lifting facial cu celule stem Vegetale

  Descarca