MD Professionnel înseamnă produse pentru un machiaj profesional, produse de calitate superioară, la prețuri avantajoase. În plan internațional, brandul MD Professionnel reprezintă o companie de origine greacă, prezentă pe piața destinată make-up-lui încă din anul 1985.



Având o experiență de 37 de ani, compania a reușit de fiecare dată ce și-a propus, și anume, să satisfacă cele mai exigente cereri, nevoi și dorințe în domeniul frumuseții. De altfel, sunt într-o continuă creștere în ceea ce privește cosmeticele și sunt deschiși oricăror sfaturi sau sugestii care vin din partea clienților, deoarece doresc să ofere tot ce este mai bun. Începând cu tenul și ochii, terminând cu sprâncenele și buzele, tot ceea ce oferă reprezintă doar calitate. În gama de makeup veți găsi tot ceea ce vă este necesar pentru a crea machiaje unice și rezistente.

 

Vă putem oferi fonduri de ten ideale fiecărui tip de ten, farduri pentru ochi de cea mai bună calitate, pigmentate și făcute să reziste ore întregi, rujuri mate sau hidratante, rujuri de lungă durată. Bazele de machiaj și fixatorul de makeup sunt extrem de importante în rutina zilnică a unei femei, iar o bază de calitate face diferența, ajutând la fixarea fondului de ten sau a fardului pentru ochi.

Toate cosmeticele MD Professionnel sunt obținute din ingrediente de calitate și sunt bogate în substanțe nutritive și uleiuri prețioase, vitamine esențiale, necesare obținerii unui ten impecabil și fără imperfecțiuni. Un makeup profesional se poate realiza numai cu produse profesionale.

Dacă vă doriți un machiaj profesional perfect, noi vă stăm la dispoziție cu magazinul nostru online: www.mdprofessionnel.ro