Formule nutritive de protecție împotriva razelor solare cu produse Dr. Spiller

Dr. Spiller ne oferă formule luxoase de protecție solară cu efect anti-aging și anti-poluare, precum produse hidratante pentru regenerarea eficientă a pielii după băile solare. Știința a dovedit că razele solare nu numai îmbunătățesc starea de spirit, dar ajută și la sprijinul dezvoltării unui sistem osos sănătos, stimulând sinteza vitaminei D. Pentru a împiedica ca razele dăunătoare să devină inamicul pielii noastre și pentru a ne permite să ne bucurăm pe deplin de beneficiile soarelui, este important să selectăm în mod conștient produsele adecvate de protecție solară.

Alegerea unui produs de protecție solară de bună calitate este importantă în viața de zi cu zi, nu doar în timpul vacanțelor pe plajă. Activitățile în aer liber, locurile de muncă care au loc în principal în aer liber și tipurile de piele extrem de sensibile la soare necesită protecție solară adecvată. Razele solare determină dezvoltarea radicalilor liberi în piele. În combinație cu alți factori de stres externi, cum ar fi microparticulele, pot dezactiva proteinele structurale și scădea activitatea celulară. Acest lucru duce la slăbirea țesutului conjunctiv, precum și îmbătrânirea prematură vizibilă a pielii.
Produsele cu protecție solară Dr. Spiller se bazează pe o tehnologie inovatoare. Aceasta include pe lângă protecția UVA/UVB și protecție în infraroșu, care reduce impactul negativ al radiației infraroșii asupra pielii.



 

Set complet de protecție solară 
Produsele cu protecție solară Dr. Spiller se bazează pe o tehnologie inovatoare. Aceasta include pe lângă protecția UVA/UVB și protecție în infraroșu, care reduce impactul negativ al radiației infraroșii asupra pielii.

Trei compuși inovatori cu proprietăți unice oferă protecție eficientă împotriva deteriorării pielii, hrănesc și hidratează în mod corespunzător pielea.
- Componentul anti-UV-Stress protejează împotriva daunelor provocate de soare și stimulează activ regenerarea pielii.
- Componentul anti-poluare combate factorii de stres ai mediului, cum ar fi microparticulele, ajutând la prevenirea deteriorării ADN-ului
- Uleiul protector ajută la prevenirea pierderii umidității și conferă pielii o strălucire proaspătă și sănătoasă pe termen lung.

Tehnologia de protecție UV combinată cu formula calmantă a extractului din sucul de Aloe Vera, împreună cu pantenolul și alantoina oferă o protecție eficientă împotriva soarelui în timp ce hrănește profund pielea.

 

 

Spray After Sun cu Acid Hialuronic pentru hidratare maximă

Sprayul pulverizator răcoritor cu acid hialuronic pentru revigorarea/împrospătarea ocazională sau spontană, dă pielii un puternic impuls de umiditate, oferă o hidratare intensivă și de lungă durată.

 

 

Ser cu protecție solară SPF 30

 Formula concentrată cu acțiune rapidă oferă o protecție solară optimă chiar și pentru pielea sensibilă.

 

 

Cremă cu protecție solară pentru față SPF 50

 Formula rezistentă la apă oferă o protecție solară optimă chiar și pentru pielea sensibilă.

 

 

Emulsie hidratantă AntiAging cu SPF 30

Formula ușoară și rezistentă la apă oferă o protecție solară optimă chiar și pentru pielea sensibilă.

 

 

Emulsie hidratantă AntiAging cu SPF 20

Formula ușoară și rezistentă la apă oferă o protecție solară optimă chiar și pentru pielea sensibilă.

 

 

Loțiune de corp hidratantă After Sun

Loțiunea de corp ușoară și hidratantă se absoarbe rapid și conferă pielii o senzație echilibrată mătăsoasă și netedă.