Gama noastră de dispozitive a fost extinsă cu trei aparate noi, care sunt destinate să umple golul existent în rândul mini-dispozitivelor. Acum puteți cumpăra noile dispozitive pentru masaj cu vid, lifting facial și lumină LED polarizată din magazinul nostru online.


CelluMass - Aparat de masaj cu vid pentru celulită și remodelare corporală folosește sistemul de EMS (stimularea electrică a mușchilor) și cel al masajului cu vid pentru a obține efecte garantate de diminuare a depozitelor de grăsimi acumulate în diverse zone ale corpului. Forma ergonomică perfectă se potrivește bine în mână și nu o obosește în timpul masajelor mai lungi.

 

 

FaceLifter - Aparat pentru micromasaj și lifting facial cu sistem EMS (stimularea electrică a mușchilor). Dispozitivul poate fi utilizat nu numai pentru tratamentul liftingului facial, ci și pentru stimularea sistemului limfatic cu un micromasaj delicat, care este mai mult decât util pentru îndepărtarea produselor de degradare rezultate din metabolismul celular.

 

 

PolarLight - Aparat de tratament facial cu lumină LED polarizată folosește efectele luminii LED cu infraroșu și albastru polarizante asupra corpului nostru pentru a trata pielea îmbătrânită sau pe cele cu probleme de tipul acneei.