Hidratarea corectă face pielea frumoasă și strălucitoare, menținând-o astfel mult timp.

 

Produsele de hidratare oferă pielii o cantitate extra de umiditate și previn uscarea acesteia, creând astfel o barieră care împiedică apa să se evapore de la suprafața pielii.

 

Apa este stocată în straturile profunde ale pielii și circulă prin canale microscopice la suprafață și înapoi la interior. Dacă structura acestei rețele este menținută într-o stare cât mai bună, pielea este capabilă să mențină corect apa la interior. Cea mai ușoară cale să îi oferi pielii cantitatea de apă necesară, este să folosești cea mai bună cremă hidratantă pentru tenul tău.

 

Brandul Dr Spiller a creat în acest scop Linia de Hidratare, care conține cremele cu Colagen și produsele Fresh & Fruit. De ce colagen pentru hidratare? Pentru că nivelul de colagen din piele influențează în mod direct cantitatea de apă din țesuturi. Colagenul are capacitatea de a reumple rezervele de apă din piele, de a stopa pierderile de apă și de a oferi rezistență pielii agresate de radiații UV, aer condiționat sau factori nocivi din mediu



Cremă Colagen Aqua Plus

Este o cremă hidratantă destinată tuturor tipurilor de ten. Îmbunătățește în mod natural capacitatea de reținere a apei, astfel pielea devine mai netedă și mai fermă. Revigorază țesuturile de colagen și elastină, împiedicând apariția ridurilor fine datorate deshidratării.

 

Cremă hidratantă de zi Hydro Colagen

Este destinată tenului tânăr normal și sensibil. Netezește și îmbunătățește vizibil textura pielii, oferă protecție UV și mărește elasticitatea. Este o excelentă bază de machiaj.

 

Cremă Colagen

Este o cremă antirid de noapte cu o concentrație ridicată de colagen, destinată tenului matur, uscat, sensibil.

 

Mască intensivă cu Colagen

Asigură cantitatea maximă de apă din țesut, întărind țesutul conjunctiv, fermizând pielea.

 

Cremă revitalizantă Fresh & Fruit

Este o cremă care protejează timp de 24 de ore, bogată în vitamine, minerale și enzime. O cremă matifiantă pentru un ten vizibil întinerit și revitalizat.

 

Mască Fresh & Fruit

Este o mască revitalizantă din cocktail de fructe și pantenol. Oferă protecție pentru 24 de ore tenului deshidratat.

 

Tratament Fresh & Fruit

Extractul de Papaya, Mango și Ananas hidratează instant tenul, iar aromele te duc cu gândul la destinații exotice. Hidratarea cu extract de fructe tropicale este binevenită mai ales în zilele toride de vară.



Plan de tratament Descarcă acici



Pielea hidratată este suficient de vascularizată, devenind astfel mai rezistentă la influențele nocive. Alege produse de calitate, bogate în substanțe hidratante și nutritive. Dacă, în plus, nu uiți să consumi suficiente lichide pe parcursul zilei, tenul frumos și tânăr pe care-l dorești este asigurat.