Solanie MezoPeptide, noua linie de produse cosmetice oferă posibilitatea cosmeticienilor de a avea rezultate uimitoare, în tratarea tuturor problemelor estetice faciale, din domeniul cosmetic.

Linia MezoPeptide Solanie are la bază 3 peptide a căror acțiune este susținută de supercomplexe de concentrație maximă, realizate prin tehnologii inovative, împreună garantând efecte similare cu cele ale mezoterapiei cu ace.

 

SUPERCOMPLEXE construite pe 3 peptide

Îmbinarea a trei peptide într-un singur preparat cosmetic este rar întâlnit în tratamentele faciale.

În urma cercetărilor efectuate specialiștii Solanie au creat concentrate, care conțin trei peptide într-un singur preparat, astfel alese întrucât să lucreze concomitent și să țintească exact problemele inestetice pe care dorim să le tratăm. Acțiunea peptidelor este susținută și îmbogățită de complexe cosmetice realizate folosind cea mai înaltă tehnologie din domeniu.

 

 

PEPTIDE COMPLEX - Concentrate care pătrund până în derm fără a utiliza mezoterapia cu ace

5 Complexe Superconcentrate pentru uz profesional cu efecte spectaculoase în tratarea tuturor problemelor inestetice ale tenului.

Construite pe trei peptide de bază Complexele Superconcentrate, redau pielii densitatea, fermitatea, redefinesc conturul la fel ca infiltrațiile cu colagen, dar asigură și personalizarea tratamentului cosmetic în funcție de necesitățile tenului.

Complexele Superconcentrate acționează pentru rezolvarea a 5 probleme diferite legate de estetica facială.

 

 

Experimentează Mezoterapia acasă

Elixirele MezoPeptide Solanie destinate special îngrijirii de acasă, completează și susțin efectele tratamentelor cosmetice din salon. Bazate pe sinergia dintre peptide și alte substanțe active asigură rezultate spectaculoase, matifiază, regenerează, hidratează, calmează și fermizează pielea.

 

 

Enzyme Peeling - optimizarea permeabilității pielii

Îmbunătățește capacitatea de absorbție a pielii.

Catifelează și permeabilizează epiderma. Dizolvă legăturile dintre ceramide, îndepărtează corneocitele, contribuie la regenerarea celulară.

 

Peptid–In, crema pentru refacerea barierei de protecție a pielii

Substanțele active introduse în piele își exercită efectul maxim dacă stratul de protecție al pielii este intact, sănătos, nu prezintă breșe și își exercită toate funcțiile.

Crema Peptid–In maximizează efectele complexelor peptidice, restabilind bariera de protecție a pielii. Astfel efectele sunt similare mezoterapiei.