PEELINGUL CHIMIC, un procedeu cosmetic care are nenumărate beneficii în întreținerea frumuseții și tinereții tenului, acum POATE FI UTILIZAT ȘI VARA datorită formulelor speciale dezvoltate de MCCM - Medical Cosmetics.

 

Gama MCCM dispune de peelinguri inovative atât pentru albirea, decolorarea petelor de pigment de orice natură, precum și pentru fermizare, a căror formulă unică permite utilizarea lor în orice perioadă a anului, fie iarnă, fie vară, fără a necesita perioadă de „recuperare”, pentru orice tip de ten și la orice vârstă. Secretul constă în compoziția fiolelor. Pe lângă un mix de acizi care se susțin sinergic, fiolele conțin peroxid de hidrogen, adică apă oxigenată, deci nu mai necesită substanță de neutralizare și nu agresează filmul hidrolipidic de protecție al pielii, de aceea este înlăturată perioada de „recuperare” și se pot utiliza în orice perioadă a anului.

K33P Peel

Este un peeling chimic de nouă generație cu formulă inovativă, special destinat tenurilor cu pete de pigment, melasmă, urme de acnee, pete de senectute, cicatrici post acneice. Combinația dintre acidul kojic, acidul tricloracetic, acidul tartric și alfa arbutina, completate de peroxidul de hidrogen, realizează decolorarea petelor și regenerarea tenului fără a afecta stratul de protecție al pielii. Efectele se văd de la prima ședință. În funcție de culoarea petelor, vechimea lor, a aspectului general al pielii se stabilește numărul de ședinte, care pot să se extindă pe o perioadă de 4-6 săptămâni.

 

K33P Peel conține acid kojic de concentrație 33%, rolul său este de a inhiba tirozinaza și implicit sinteza de melanină.

 

Acidul tricloracetic are rolul de a regenera pielea.

 

Acidul tartric stimulează circulația sangvină și implicit procesul de regenerare al pielii.

 

Alfa arbutina este un “decolorant “natural cu performanță dovedită, fiind mai puțin cauzator de hipopigmentație ireversibilă. Este alternativa optimă pentru tratarea diferitelor pete de pigment.

 

Peroxidul de hidrogen reduce efectul agresiv al acidului, prevenind denaturarea filmului hidrolipidic de protecție al pielii și pierderile de apă din țesut. La concentrație scăzută are multiple efecte în dermă: îmbunătățește activitatea fibroblastelor, reglează activitatea limfocitelor, reduce inflamația cauzată de acid.

 

 

Mod de utilizare:

  1. Demachiere cu Lapte demachiant MCCM sau Soluție de curățare bifazică 2 în1 MCCM
  2. Tonizare cu Loțiune tonică MCCM
  3. Soluție Pre Peeling MCCM (se aplică cu ajutorul unei fașe)
  4. Peeling de albire cu acid kojic K33P - se aplică cu ajutorul unei pensule pe suprafața tratată și se masează până la absorbția completă. Se aplică consecutiv de trei ori.
  5. Cremă de albire activantă cu Arbutină MCCM și Cremă cu protecție solară SPF 50 MCCM

 

Pentru acasă: Cremă de albire activantă cu Arbutină MCCM și Cremă cu protecție solară SPF 50 MCCM

 

Plan de tratament

Peeling de albire cu acid kojic

  Descarca 

 

T35P Peel

 

Este un peeling mediu, de nouă generație, care nu afectează stratul de protecție hidrolipidic al pielii și nu necesită perioadă de “recuperare”. Este destinat tenurilor lipsite de fermitate, tenurilor care prezintă urme și cicatrici post acneice, în cazul dermatitei seboreice, a hipercheratozei, a hiperpigmentării etc.

 

Fiecare moleculă conține o combinație unică de acid tricloracetic de concentrație 35%, peroxid de hidrogen, acid kojic și arbutină. În această formulă acidul tricloracetic nu este agresiv cu pielea.

 

Acidul tricloracetic stimulează formarea de fibroblaste, are efect antiinflamator, curăță eficient grăsimea cutanată acumulată în pori, neutralizează agenții patogeni, care cauzează formarea acneei.

 

Peroxidul de hidrogen reduce inflamația cauzată de acid. Datorită oxigenului din compoziția sa, curăță suprafața pielii de agenți patogeni, previne lezarea filmului hidrolipidic de protecție al pielii.

 

Acidul kojic are ca scop inhibarea sintezei de melanină.

 

Alfa arbutina are efect decolorant, uniformizând culoarea tenului.

 

 

Mod de utilizare:

 

  1. Demachiere cu Lapte demachiant MCCM sau Soluție de curățare bifazică 2 în1 MCCM
  2. Tonizare cu Loțiune tonică MCCM
  3. Soluție Pre Peeling MCCM (se aplică cu ajutorul unei fașe)
  4. Peeling Fermizant și Decolorant cu Acid Tricloracetic T35P - se aplică cu ajutorul unei pensule și se masează până la absorbția completă. Procedeul se repetă de 3-4 ori.
  5. Se aplică în funcție de necesități fiola DMAE sau Acid Hialuronic de 1%, 2% sau 3,5%. Se pot utiliza cu ultrasunet, radiofrecvență sau doar cu un simplu masaj până la absorbția completă.
  6. Cremă Argilerină MCCM și Cremă cu protecție solară SPF 50 MCCM

 

Pentru acasă: Cremă Argilerină MCCM și Cremă cu protecție solară SPF 50 MCCM

 

Plan de tratament

Peeling de albire cu Acid Tricloracetic - T35P
  Descarca 

 

A20P Peel

 

Este considerat un peeling profund și este destinat tenurilor care prezintă cicatrici post acneice (și nu numai), hiperpigmentare, pete de senectute.

 

Este o formulă unică realizată de MCCM, care combină efectele alfa arbutinei, a acidului kojic, a acidului tartric și al peroxidului de hidrogen.

 

Alfa arbutina este un “decolorant “natural cu performanță dovedită, fiind mai puțin cauzator de hipopigmentație ireversibilă. Este alternativa optimă pentru tratarea diferitelor pete de pigment și este prezentă într-o concentrație de 20%.

 

Peroxidul de hidrogen reduce efectul agresiv al acidului, prevenind denaturarea filmului hidrolipidic de protecție al pielii și pierderile de apă din țesut. La concentrație scăzută are multiple efecte în derma: îmbunătățește activitatea fibroblastelor, reglează activitatea limfocitelor, reduce inflamația cauzată de acid.

 

Acidul tartric este extras în mod natural din: struguri, ananas, mere și afine. Este utilizat pe scară largă în industria cosmetică, deoarece stimuleaza circulația sangvină și implicit regenerarea pielii. Poate fi utilizat pentru toate tipurile de ten, chiar și la cele seboreice și acneice.

 

Acidul kojic inhibă sinteza de melanină, uniformizând astfel culoarea tenului.

 

 

Mod de utilizare:

 

  1. Demachiere cu Lapte demachiant MCCM
  2. Tonizare cu Loțiune tonică MCCM
  3. Se aplică Soluția Pre Peeling MCCM (cu ajutorul unei fașe)
  4. Se aplică A20P pe zona tratată (față, gât, decolteu) și se execută un masaj până la absorbția completă. Procedeul se repetă de 3-4 ori.
  5. Se aplică Crema de albire activantă cu Arbutină MCCM și apoi Crema cu protecție solară SPF 50 MCCM

 

Pentru acasă se recomandă utilizarea Cremei de albire activantă cu Arbutină MCCM și a Cremei cu protecție solară SPF 50 MCCM.

 

Plan de tratament

Peeling de albire cu Alfa Arbutina - A20P

  Descarca