Dorința tuturor femeilor este de a opri timpul în loc pentru a putea păstra tinerețea și frumusețea pielii până la vârste înaintate.

Din fericire, evoluția din industria cosmetică permite realizarea acestui vis, datorită de exemplu cremelor antiaging pe care le putem utiliza atât pentru tenuri tinere în scop de prevenție, dar mai ales pentru tenurile mature unde funcțiile pielii sunt încetinite și sinteza de colagen, precum și regenerarea celulară sunt mult diminuate.

Ce ar trebui să conțină o cremă antiaging? De exemplu substanțe active de hidratare, precum acid hialuronic, retinol, antioxidanti, peptide, coenzima Q10 și neapărat uleiuri de plante (ulei de argan, de germeni de grâu, unt de shea), vitamina C.

Cremele antiaging le alegem în funcție de vârstă și de tipul de ten. Pentru un ten tânăr sau cu tendință seboreică vom alege o cremă mai ușoară, mai mult hidratantă, pentru tenurile mature creme care stimulează sinteza de colagen și neutralizează radicalii liberi etc.



MCCM prin Crema Champagne oferă posibilitatea îngrijirii antiaging tenurilor tinere și tenurilor cu tendință grasă. Extractul de pomelo și tangor (un fruct asemănător portocalei), alantoina și celelalte ingrediente prețioase hidratează în profunzime, dar au totodată și efect keratolitic, promovând formarea de țesuturi noi, catifelând pielea, dându-i un aspect neted și sănătos.
Crema cu Aur MCCM este combinația perfectă între uleiul de trandafir, proteinele de soia și peptide. Este recomandată tenurilor mature, exigente, reduce adâncimea ridurilor, regenerează, revitalizează, stimulează sinteza de colagen și elastină. Este o sursă bogată de vitamina C și acizi grași. Tenul va beneficia de hidratare maximă și “strălucire“ aurie.
Crema Platinum, destinată tenurilor mature, prin conținutul său în extract de plancton și citrice, precum și datorită retinolului din compoziția sa, asigură hidratare pe timp îndelungat, protejează tenul împotriva stresului generat de radiațiile UV și a variațiilor de temperatură. Particulele fine de platină asigură “strălucire” pe toată durata zilei.

 

Dacă adăugăm la îngrijirea de acasă și măști cosmetice o dată pe săptămână, cu siguranță vom putea întârzia apariția semnelor de bătrânețe.

 

Masca Colagen7 are efect de lifting datorită conținutului de colagen marin, ulei de măsline, tetrapeptide și acid hialuronic. Este o mască de tip “șervețel” care are un design deosebit, ajutând chiar la fixarea musculaturii din zona bărbiei. Deoarece hidratează în profunzime, poate fi aplicată și în scop de prevenție la tenurile peste 27 de ani.
Masca Hydrogel, datorită efectului de botox, reîmprospătează tenul, redă elasticitatea, hidratează în profunzime, reduce adâncimea ridurilor. Este tot o mască de tip șervețel, cu același design ca masca Colagen 7. Deoarece hidratează în profunzime, poate fi aplicată și în scop de prevenție la tenurile peste 27 de ani.
Masca Proteohydra ajută la restructurarea celulelor și reduce ridurile, oferind elasticitate și fermitate pielii. Este tot o mască de tip șervețel, cu același design ca masca Colagen 7. Deoarece hidratează în profunzime, poate fi aplicată și în scop de prevenție la tenurile peste 27 de ani.
Masca Hidratanta are efect antioxidant, antibacterial și antiseptic. Poate fi utilizată la toate tipurile de ten, chiar și în cazul arsurilor solare. Extractul de mușețel va calma pielea, iar restul ingredientelor vor hidrata și vor proteja celulele de stresul oxidativ, menținând tinerețea și prospețimea tenului timp îndelungat.