Bărbia dublă apare atunci, când este acumulat țesut adipos chiar sub bărbie sau atunci, când mușchii gâtului își pierd fermitatea. Pentru a trata eficient din punct de vedere cosmetic bărbia dublă, trebuie să avem în vedere cauzele apariției sale.

 

Principalii factori care influențează apariția bărbiei duble sunt: vârsta (mușchii își pierd fermitatea, iar pielea elasticitatea), acumularea în greutate, dietele necorespunzătoare bogate în grăsimi, surplusul de calorii sau alimentația nesănătoasă. Moștenirea genetică are de asemenea un rol hotărâtor în apariția bărbiei duble, precum și scăderea bruscă în greutate datorată unor cure de slăbire drastice. Chiar și postura necorespunzătoare a capului poate influența apariția bărbiei duble.

 

 

În cazul în care bărbia dublă se datorează acumulării de țesut adipos, pentru a avea eficiență în cazul tratamentelor cosmetice, este necesar să “eliminăm” grăsimea în exces.

 

MCCM propune utilizarea Fiolei pentru remodelare corporală și bărbie dublă cu Deoxicolat de sodiu, care acționează ca un detergent biologic, dizolvând grăsimea acumulată în exces. Iar pentru a fixa musculatura și a fermiza pielea, vom utiliza masca gipsată Beauty Thermal Mask DR SPILLER, care, în primul rând favorizează absorbția substanțelor active, adică penetrarea ingredientelor în celulele epidermei, având un efect termic, ceea ce înseamnă că există o blocare a vaporilor între mască și epidermă. De asemenea fixează musculatura facială, acționând ca o veritabilă sesiune de antrenament pentru musculatura atât a gâtului, cât și a întregii fețe.

Dacă bărbia dublă are altă cauză decât acumularea de țesut adipos și este nevoie în special de fermizarea musculaturii și a pielii, Fiola pentru remodelare corporală și bărbie dublă cu Deoxicolat de sodiu este înlocuită cu altă substanță activă, de exemplu DMAE, Siliciu Organic, Colagen Piruvat etc.

Numărul de ședințe se fixează în funcție de “gravitatea” problemei cosmetice și poate să varieze de la 2-4 până la 6-8 ședințe.

 

În cazul în care s-a eliminat țesutul adipos în exces în primele ședințe, apoi se înlocuiește deoxicolatul de sodiu cu substanța activă care să fermizeze atât pielea, cât și musculatura.

 

Etapele tratamentului:

  1. Demachiere: Gel de curățare pentru ten sensibil cu Aloe Vera - Dr Spiller
  2. Exfoliere: Masca Exfoliantă Enzym Peeling - Dr Spiller
  3. Tonizare: Loțiune tonică cu Aloe Vera pentru ten sensibil - Dr Spiller
  4. Hidratare și Nutriție (ultrasunet + masaj) : Fiola pentru remodelare corporală și bărbie dublă cu Deoxicolat de sodiu MCCM + Mască cremă cu cimbru și vitamina E pentru ten uscat și sensibil Dr Spiller
  5. Îngrijire zona ochilor: Fiola Anti Aging pentru ochi cu Aloe Vera și Colagen - Dr Spiller
  6. Fixarea musculaturii cu mască gipsată: Beauty Thermal Mask - Dr Spiller
  7. Cremă de final: Crema Colagen Aqua Plus - Dr Spiller

Plan de tratament

Tratament pentru eliminarea bărbiei duble

  Descarca