Vitamina C este cunoscută ca un element stimulant al imunității, fiind o parte esențială a sănătății noastre, așadar de ce să nu o introducem și în rutina de îngrijire zilnică a tenului?

Corpul uman nu poate să își producă propria vitamina C, el se bazează pe obținerea ei din alimente sau suplimente nutritive, și bineînțeles, în cazul tenului prin aplicări locale. Utilizarea zilnică a produselor cosmetice cu Vitamina C stabilizată va ajuta pielea să se bucure de toate beneficiile oferite de acest ingredient.

 

 

Multe studii clinice au arătat că nivelul de Vitamina C este cel mai scăzut în cazul pielii îmbătrânite sau expuse excesiv la soare. De aceea, în societatea modernă, când pielea este expusă poluării intense și radiațiilor UV din ce în ce mai agresive, se “cere” mai multă Vitamina C, fiind esențială folosirea produselor cu aplicare locală cu conținut ridicat din această vitamină.

Vitamina C s-a dovedit a fi a doua linie de apărare împotriva radiațiilor dăunătoare UVA, contribuind totodată la consolidarea barierei de apărare antioxidante a pielii. Are beneficii pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru cel sensibil uscat. Ajută la estomparea petelor de pigment, diminuează adâncimea ridurilor, înlătură liniile fine de expresie, fermizează pielea, îi redă suplețea și aspectul luminos, dar poate fi folosită și pentru tenuri tinere în scopul prevenirii îmbătrânirii premature a tenului.

VITAMIN C-PLUS LINE, realizată de brandul Dr Spiller, are efect antiaging, decolorant, regenerant, restructurant, deoarece este îmbogățită cu un antioxidant puternic, Vitamina E care lucrează sinergic cu Vitamina C. Extractul de Aloe Vera din compoziția sa asigură nutrienții esențiali în procesele intracelulare, menținând astfel fermitatea țesutului conjunctiv. Acidul hialuronic asigură hidratarea în straturile profunde ale pielii, îndepărtând liniile fine cauzate de deshidratare. Uleiurile nutritive de jojoba, avocado și luminița nopții, catifelează tenul, oferind o senzatie de răsfăț.

Orice tratament profesional trebuie să includă și produse speciale pentru îngrijirea zonei sensibile din jurul ochilor, a buzelor și a decolteului. SPECIFIC LINE, dezvoltată de brandul Dr Spiller, are rolul de a îngriji atât zona ochilor, cât și buzele și decolteul.

Ochii și buzele sunt punctele mobile ale feței și, prin urmare, cele care atrag privirea, de aceea aspectul lor trebuie să arate deosebit de îngrijit, iar produsele cosmetice utilizate să întârzie cât de mult posibil apariția semnelor de bătrânețe.

Cremele, balsamurile și gelurile pentru îngrijirea ochilor conțin ingrediente prețioase, cum ar fi : colagenul, extract de alge, ceară de albine, ATP, provitamina B5, ulei de ricin, ulei de migdale, aloe vera etc.

Balsamul pentru buze va asigură protecția buzelor atât vara, cât și iarna, va hidrata, va hrăni și va oferi protecție UVA și UVB.

Demachiantul pentru ochi vă asigură îndepărtarea blândă a machiajului și a impurităților.

Crema pentru gât și decolteu va fermiza nu numai pielea gâtului, ci și a decolteului. Se aplică atât dimineața, cât și seara pentru ca uleiul de migdale, de trandafir și de lavandă să hrănească pielea sensibilă, predispusă la îmbătrânirea prematură.

Plan de tratament

Tratament profesional cu Vitamina C

  Descarca