Nu renunța la tinerețe, folosește cosmetice care conțin Acid Hialuronic!

Acidul hialuronic este o componentă naturală în piele. Cu cât pielea este mai tânără, cu atât se regăsește o cantitate mai mare de acid hialuronic care o menține hidratată. Nivelul acidului hialuronic scade odată cu trecerea timpului, ceea ce reduce capacitatea pielii de a-și menține gradul de hidratare.

Un beneficiu important al acestei substanțe este că formează un strat hidratant la suprafața pielii, conferindu-i un aspect fin și neted. În afara acestui beneficiu, acidul hialuronic face ca pielea să fie fermă și să aibă un aspect plin. Ea ajută la asigurarea hidratării de lungă durată, fără a bloca porii, iar nivelul crescut de hidratare contribuie la netezirea pielii și conferă acesteia un aspect plin și ferm.

Vorbim de un ingredient recomandat pentru toate tipurile de ten, datorită faptului că acesta asigură o hidratare non-comedogenică, fără a crea senzația de piele încărcată sau grasă. Nivelul de acid hialuronic scade odată cu înaintarea în vârstă, tocmai de aceea este important să folosim produse de îngrijire a pielii care să conțină acest ingredient.

Acidul hialuronic se poate găsi în demachiante, ape micelare, loțiuni, creme de zi, creme de noapte, creme pentru ochi și serumuri. Pentru a vă bucura de avantajele sale hidratante și de efectul său de calmare, folosește astfel de produse conform instrucțiunilor. Natura blândă a acidului hialuronic îl transformă într-un ingredient potrivit pentru a fi înclus în formule adecvate pentru pielea sensibilă sau pentru zonele delicate, precum zona din jurul ochilor. O putem folosi, totodată, atât pentru zona feței cât și pentru întregul corp, chiar și pentru zona mâinilor și a picioarelor.

Acidul hialuronic este folosit ca ingredient hidratant într-o gamă largă de produse, se găsește adesea în produse care conțin ingrediente ca acidul salicilic și retinol, care ajută la atragerea și menținerea hidratării la nivelul pielii.