Măștile cosmetice, Dr. Spiller, datorită formulei lor concentrate, bazate în special pe extracte de plante, oferă un regim de îngrijire personalizată a feței, a gâtului și a decolteului. Realizate prin utilizarea tehnologiilor inovative implementate de Brandul Spiller cum ar fi: sistemul unic de emulsii HYTEC sau substanțe active biomimetice care susțin funcțiile naturale ale pielii, măștile cosmetice reușesc să împrospăteze tenul, hidratându-l, revitalizându-l sau echilibrându-l și uniformizând culoarea.

 

 

Textura lor delicată indiferent că sunt sub formă de cremă sau sub formă de gel, reușește să inducă și o stare de calm și relaxare răsfățându-ne în cele 15-20 de minute cât le menținem pe ten.

 

 

MASCĂ CREMĂ NUTRITIVĂ CU GERMENI DE GRÂU

Este o mască intensivă destinată tuturor tipurilor de ten. Uleiul din germeni de grâu presat la rece, care infuzează pielea, răsfață în special tenul fragil, uscat, redându-i instant suplețea, strălucirea și starea de bine. Se aplică în strat gros și se menține pe ten timp de 10-15 minute. Surplusul se masează în piele sau se îndepărtează cu apă călduță. Se utilizează de 1-2 ori pe săptămână sau poate fi aplicată ca mască de final la tratamentele cosmetice.

 

MASCĂ CREMĂ CU CIMBRU ȘI VITAMINA E PENTRU TEN USCAT ȘI SENSIBIL

Este recomandată tenurilor tinere, uscate, la prima apariție a ridurilor sau în scop preventiv pentru întreținerea tenului într-o stare perfectă de sănătate. Combinația de cimbru de câmp și alge aosa regenerează și reînnoiește celulele. Se aplică în strat gros și se menține pe ten timp de 10-15 minute. Surplusul se masează în piele sau se îndepărtează cu apă călduță. Se utilizează de 1-2 ori pe săptămână sau poate fi aplicată ca mască de final la tratamentele cosmetice.

 

MASCĂ CREMĂ CARE & REPAIR

Este o mască reparatoare pentru ten deshidratat, uscat și combinat. Regenerează intensiv pielea, extractul de struguri neutralizează radicalii liberi prevenind îmbătrânirea prematură a tenului. Se aplică în strat gros și se menține pe ten timp de 10-15 minute. Surplusul se masează în piele sau se îndepărtează cu apă călduță. Se utilizează de 1-2 ori pe săptămână sau poate fi aplicată ca mască de final la tratamentele cosmetice.

 

MASCĂ TONIFIANTĂ CU EXTRACT DE MAGNOLIA ȘI ACID HIALURONIC SENSICURA

Este destinată tenului uscat, sensibil, predispus la alergii. Extractul de coajă de magnolia, vitamina E și F, calmează și revitalizează tenurile lipsite de vitalitate. Se aplică în strat gros și se menține pe ten timp de 10-15 minute. Surplusul se masează în piele sau se îndepărtează cu apă călduță.Se utilizează de 1-2 ori pe săptămână sau poate fi aplicată ca mască de final la tratamentele cosmetice.

 

MASCĂ CREMĂ CU AZULENĂ

Este destinată tuturor tipurilor de ten cu efect calmant și revigorant. Conținutul de azulenă (extract de mușețel) și uleiul de struguri, normalizează tenul iritat și sensibil. Se aplică în strat gros și se menține pe ten timp de 10-15 minute. Surplusul se masează în piele sau se îndepărtează cu apă călduță. Se utilizează de 1-2 ori pe săptămână sau poate fi aplicată ca mască de final la tratamentele cosmetice.