Stiați că: Vitaminele, mineralele, proteinele și oligoelementele, contribuie la recuperarea pielii mature prin stimularea metabolismului celular?

Toate acestea se găsesc în caviar. Termenul tradițional de „caviar” se referă doar la icrele peștilor sturioni, fiind considerat o delicatesă culinară de lux, încă din timpul Imperiului Roman. Datorită calităților sale cosmetice, caviarul poate fi inclus în îngrijirea pielii, ca tratament exclusiv.

Studiile au demonstrat calitățile extraordinare ale caviarului în menținerea tinereții și frumuseții pielii, prin urmare a fost inclus în numeroase creme de zi, de noapte, măști sau seruri.

Acizii grași de tip omega 3 extrași din caviar sunt esențiali în menținerea sănătății membranei celulare. Celulele a căror membrană se deteriorează își pierd capacitatea de a reține apa și nutrienții vitali, pielea pierzându-și astfel suplețea și elasticitatea.

De aceea Solanie a creat o linie specială de produse cosmetice cu caviar care sunt destinate tenurilor alipice atât mature cât și tinere, atât pentru prevenție cât și pentru combaterea semnelor de maturitate instalate deja.

Produsele din Linia Caviar măresc capacitatea pielii de a reține apa, accelerează metabolismul celular, astfel ridurile fine dispar, pielea este regenerată, revigorată, devine netedă și este încetinit procesul de îmbătrânire.

Utilizarea timp îndelungat a produselor cosmetice cu extract de caviar are un efect asemănător liftingului facial.

Cremă de zi nutritivă cu caviar

Crema reînnoiește pielea și suplimentează nutrienții necesari pentru întinerirea acesteia. Alege această cremă luxuriantă de zi dacă observi pe tenul tău semne de oboseală și ai nevoie de o reală revigorare. Componentele lipidice întăresc structura pielii. Filtrele UV oferă protecție împotriva razelor care accelerează îmbătrânirea.


Cremă de noapte caviar fitohormon

Inhibă procesele de îmbătrânire a țesuturilor. Ajută procesele imune ale pielii, întărește apărarea, are un puternic efect calmant și antiinflamator. Extractul de caviar conține proteine vitale și oligoelemente, care au un puternic efect nutritiv și energizant.


Cremă gel antirid pentru ochi cu caviar

Extractele din plante medicinale reduc iritațiile și edemele de sub ochi în timp ce previn apariția ridurilor și a cearcănelor din zona ochilor. Nu irită ochii și are efect răcoritor.


No. 6 Gel contur ochi cu lipozomi Caviar - Ceramidă
Gelul contur Solanie regenerează tenul lipsit de culoare și vitalitate, împiedică deshidratarea, are efect nutritiv și leagă radicalii liberi. Nu irită ochii, reduce formarea ridurilor din zona ochilor.



Mască alginată cu caviar

Mască regenerantă hrănitoare cu caviar negru și efect revigorant de încălzire.



Balsam revigorant cu caviar
Un balsam special de îngrijire a mâinilor și corpului și de întinerire a pielii bogat în ingrediente active valoroase și substanțe nutritive. Pentru un tratament intensiv hrănitor, asemănător unei cure, pentru ten uscat, sensibil și care prezintă semne de îmbătrânire.



Tratament Antirid Caviar Exclusive
Acesta reprezintă un pachet de trei tratamente antirid în care substanțele active din caviar, se găsesc atât într-un ser pe bază de apă, cât și într-un fluid pe bază de lipide, astfel putându-se folosi întreaga gamă de substanțe active din caviar.



Set nutritiv cu Caviar
Un mic set cu produse și prosopel cadou ce poți oferi în dar persoanelor dragi ție sau chiar propriei tale persoane.

 

Plan de tratament

Tratament cu Caviar

  Descarca