Iarna ne pune pielea la încercare, așadar avem nevoie de câteva suplimente nutritive, pentru o îngrijire zilnică. Hidratarea pielii și al corpului în general este decisivă pentru aspectul și sănătatea epidermei pe timp de iarnă. Frigul distruge bariera de protecție a tenului, iar pielea nu face față schimbărilor bruște de temperatură.

 

Pielea fină nu mai e un vis! Acum poți avea piele incredibil de catifelată pentru mult timp, cu efort minim, chiar la tine acasă ! Înarmează-te cu cele mai bune produse cosmetice care să te ferească de efectele temperaturilor scăzute ale iernii.

 


Cremă de masaj Anticelulitică cu Iarbă de Tigru și Cofeină - 500 ml

Planta subtropicală cu proprietăți valoroase are efecte antiîmbătrânire, crește formarea colagenului, fiind benefic pentru combaterea celulitei și diminuarea vergeturilor.

 

 

Cremă Hrănitoare cu Ulei de Măsline și Cocos - 500 ml

Crema cu ulei de măsline organic pentru un ritual zilnic de îngrijire, ajută la restaurarea naturală a structurii pielii uscate. Ingredintele naturale revitalizează, tonifică, hrănesc și calmează pielea.

 
Cremă exfoliantă cu cristale din Quartz Roz și Argilă - 500 ml
   
Acest gomaj delicat cu cuarț roz are la bază o cremă hidratantă îmbogățită cu argilă fină, remineralizantă, care acționează în sinergie cu cristalele, pentru a înlătura în mod delicat celulele moarte și impuritățile. Calitățile emoliente, mineralele și vitaminele redau pielii aspectul curat, neted, satinat, făcând-o gata pegătită pentru tratamentele ulterioare.

 

 
Nămol Anticelulitic pentru Împachetări cu Alge Marine - 1000 ml

Concentrația excepțională de substanțe nutritive asigură curățarea perfectă a întregului corp. Nămolul cu minerale ajută la realizarea unei hidratări echilibrate și tonifierea pielii, revitalizează microcirculația, ajută la combaterea acumulării de țesut adipos.

 

Ulei de masaj Relaxant și Tonifiant cu Eucalypt și Mentă - 500 ml   
Uleiul nutritiv este ideal pentru masajele de relaxare și regenerare a pielii. Mentolul favorizează circulația sângelui, relaxarea musculară, lăsând o senzație plăcută de prospețime cu un miros răcoritor. Datorită esențelor volatile, dezvoltă o acțiune tonifiantă și revigorantă cu efect de relaxare pentru epidermă.

 

Ulei de masaj Hidratant cu Argan - 500 ml
Datorită virtuților uleiului de argan, pielea va deveni hrănită, elastifiată. Acizii grași și vitamina E, un antioxidant excelent, tonifiază        pielea, îi conferă o hidratare echilibrată, cu un parfum plăcut. Aplicat cu regularitate, arganul crește elasticitatea și fermitatea pielii și  previne apariția vergeturilor.

 

Ulei de masaj Nutritiv cu Migdale Dulci - 500 ml   
Secretele de înfrumusețare tradiționale se regăsesc în acest produs minunat, care conține apreciatul ulei de migdale dulci. Dacă te confrunți cu o piele uscată și ternă, tratamentul cu ulei de migdale este pentru tine. Atenuează senzația de mâncărime, erupțiile cutanate, iritațiile și arsurile. Hrănește intens pielea, lăsând-o moale și netedă. Bogat în vitamina E, acizi grași, proteine, potasiu și zinc.

 

Acordă atenție aspectului pielii tale și în sezonul rece, este o formă de grijă și apreciere pentru Tine! Cremele și uleiurile sunt un excelent prieten al pielii, având proprietăți benefice tuturor tipurilor de piele. Răsfață-te cu un tratament spa, în confortul de acasă cu produse profesionale RO.IAL!