Există multe posibilități de a trata problemele de natură cosmetică cu care ne confruntăm, dintre care cele mai frecvente sunt melasma, acneea, ridurile, flaciditatea, bărbia dublă, etc.

 



Noile descoperiri ale științei în materie de aparatură medicală, care a fost adaptată și la nevoile industriei de beauty, revoluționează practic această ramură, oferind rezultate excepționale, fie că folosim aparate sofisticate sau mai simple, create pentru utilizarea ultrasunetelor, de diferite frecvențe, radiofrecvență, undele electromagnetice, lumină intens pulsată sau combinații ale acestora, care acționează simultan pentru a maximiza efectul tratamentului cosmetic.

Scopul final este însă același, de a stimula factorii de creștere celulară, de a intensifica sinteza de colagen și elastină, practic de a grăbi regenerarea celulelor, pentru ca tenul să își recapete aspectul sănătos, culoarea uniformă și să fie rejuvenat, atunci, când este cazul.

Trebuie știut, însă, faptul că mediul în care se dezvoltă noile celule este foarte important, pentru ca acestea să aibă “calitatea” corespunzătoare. O celulă prin diviziune transmite toate informațiile genetice și energetice noii celule care ia naștere. Prin urmare mediul influențează calitatea și nu numai cantitatea noilor celule, deci este bine să asigurăm, prin utilizarea serurilor și a fiolelor un mediu corespunzător, care să conțină suficientă umiditate, nutrienți, minerale, oligoelemente și vitamine.

Indiferent de aparatura cosmetică folosită, serurile și fiolele trebuie să asigure mediul adecvat și astfel eficacitatea aparatelor.