Îngrijirea zilnică a tenului este garanția menținerii frumuseții și tinereții acestuia. Pentru a alege produsele cosmetice adecvate, trebuie să ne cunoaștem foarte bine tipul de ten. Dacă în cazul tenurilor uscate, alipice, grase, mixte sau acneice alegem cu ușurință cremele potrivite, în cazul tenurilor sensibile lucrurile se complică puțin. Tenul sensibil poate fi atât uscat, cât și gras. Îl recunoaștem foarte repede, deoarece prezintă pete roșii, inflamații, porțiuni care se descuamează sau mici vezicule. Starea lui este influențată atât de factorii de mediu, cât și de alimentație, stil de viață, machiaj, anotimp, de aceea alegerea produselor de îngrijire este mai delicată, acestea trebuie să îndeplinească mai multe funcții: să calmeze tenul, să înlăture roșeața, să stabilizeze tenul, să hidrateze, să asigure protecție etc.

 

 

 

Brandul Dr. Spiller a creat pentru îngrijirea tenurilor sensibile Linia Soft, care asigură o îngrijire blândă și eficientă.


Ingredientele active ale Liniei Soft sunt astfel alese, încât să asigure cu precizie un efect unic de calmare necesar tenurilor sensibile sau iritate, dar și de regenerare și fortificare a sistemului imunitar propriu pentru a-și asigura protecția.

Azulena și bisabololul sunt ingrediente active care reduc inflamația, calmează și echilibrează tenul sensibil predispus la cuperoză. Nutrifică și protejează împotriva factorilor nocivi din mediu.

Tratamentul profesional cu azulenă reprezintă o oază de calm pentru tenul iritat. Fortifică pielea pentru a rezista provocărilor de fiecare zi.

 

Elementele naturale ca: extractul de arnică, avocado, gălbenele, asigură protecția tenului la schimbările de temperatură, vânt, hidratează, nutrifică, împiedică îmbătrânirea prematură și asigură tenurilor sensibile o stare de bine timp îndelungat.


 

Crema calmantă cu Azulenă pentru ten sensibil și cuperozic Light este o cremă calmantă destinată tenului sensibil, predispus la cuperoză. Calmează și hidratează, fortifică sistemul imunitar propriu, protejează împotriva factorilor nocivi din mediu.

 

 

 

Crema calmantă cu Azulenă pentru ten sensibil și cuperozic este o cremă calmantă destinată tuturor tipurilor de ten, în special pentru cele sensibile, predispuse la cuperoză. Calmează și hidratează tenul iritat și stresat de factorii de mediu.

 


 

Masca cremă cu Azulenă este o mască cu efect calmant, destinată tuturor tipurilor de ten. Revigorează, împrospătează, normalizează tenul iritat și sensibil. Are rezultate bune în tratamentul cuperozei.