Poate mai mult ca oricând, vara, ne deranjează părul de prisos atât de pe picioare, brațe, zona intimă sau axile și nu avem răbdarea de a-l lăsa să crească până la o lungime la care ceara tradițională să poată să îl îndepărteze.

Pasta de zahăr, pe lângă faptul că este un produs 100% natural, are proprietatea de a îndepărta firele de păr chiar dacă lungimea lor nu depășește 2 mm.Tehnica specială de epilare reduce fenomenul de rupere a firelor de păr în piele, eliminând astfel apariția foliculitei. Datorită proprietăților sale de a nu adera la celulele vii, poate fi utilizată chiar și în cazul pielii foarte sensibile care se irită ușor. În urma epilării pielea rămâne hidratată și mătăsoasă.

Mod de aplicare:

  1. Aplicăm cu mâna o cantitate mai mică de pastă de zahăr şi o masăm pe piele în direcţia opusă creşterii firelor de păr, având grijă ca pasta să ajungă cât mai aproape de rădăcina părului.

  2. Îndepărtaţi pasta în direcţia de creştere a firului, astfel epilăm mult mai delicat, totodată mai eficient. După câteva tratamente firele de păr se subţiază, se răresc.