Știați că? Tenul Seboreic se poate trata eficient cu Cremă Catifea Solanie.

Tenurile seboreice sunt tot mai des întâlnite chiar și la clientele care au trecut de vârsta de 30-40 ani. Cauzele generatoare sunt multiple, la bază stând și moștenirea genetică. Seboreea, fie că este uleioasă, fie că este uscată, trebuie tratată cu responsabilitate.  

Datorită secreției de sebum în exces, tenul capătă un luciu inestetic, sunt colmatați porii și se creează un mediu propice dezvoltării microorganismelor gram negative, care în final provoacă acnee, oxigenarea țesuturilor este precară, prin urmare apare și o vasodilatație la nivelul capilarelor dermului.

Pentru tratarea acestor probleme, toate protocoalele cosmetice includ curățarea tenului de impurități, îndepărtarea sebumului în exces, pentru a asigura o mai bună oxigenare a pielii, echilibrarea secreției de sebum, precum și hidratarea pielii, indiferent dacă executăm un tratament de curățare sau de regenerare a tenului.

 

 

Tratamentul tenului Seboreic:

Curățarea tenului este indicată să o facem cu Săpunul negru cu ichtiol - Solanie, deoarece tenzinele extrase din nuca de cocos îndepărtează delicat, dar eficient sebumul și impuritățile.

Exfoliere în cazul în care nu avem pustule sau comedoane inflamate îl putem face cu Crema Exfoliantă AHA Mango Orez - Solanie, deoarece are atât acțiune mecanică, cât și chimică. Datorită conținutului de diatomită diminuează luciul neplăcut al pielii.

Tonizarea pentru restabilirea pH-ului și activarea circulației sanguine, precum și pentru hidratare o putem face cu Loțiunea tonică hidratantă - Solanie. Dacă tenul prezintă pustule sau acnee neinflamată, folosim Loțiunea tonică neagră pentru ten gras cu ichtiol - Solanie. Înainte de a hrăni sau hidrata pielea, putem aplica No. 2 Ser anticuperoză - Solanie, deoarece este antiinflamator și întărește capilarele. Dacă dorim să introducem și ultrasunetul în protocolul de tratament, atunci vom aplica Masca nutritivă pentru ten gras - Solanie.

Pentru masajul tenului cu probleme de seboree este recomandată Crema masaj kukui mineral - Solanie, deoarace uleiul de kukui calmează pielea. La încheierea tratamentului tenul are nevoie de o cremă care să refacă filmul hidrolipidic al pielii, să protejeze împotriva factorilor nocivi din atmosferă și a razelor UV, să hidrateze, să echilibreze secreția de sebum, să țină sub control înmulțirea bacteriilor. 

Toate aceste avantaje le găsim în Crema Catifea pentru ten gras - Solanie. Acidul boric are efect antimicrobian, normalizează secreția de sebum, iar extractele din plante (gențiană, pin, cimbru, lămâiță) datorită efectului sinergetic calmează pielea. Hidratarea este asigurată de uleiuri vegetale, precum și de factorul de hidratare NMF.

Plan de tratament

Tratament pentru ten Seboreic

  Descarca