Una din cauzele îmbătrânirii premature a tenului o reprezintă acțiunea nocivă a radicalilor liberi.

Radicalii liberi sunt molecule ce conțin electroni singulari, care caută să își formeze o structură stabilă, reacționând cu ușurință cu alți compuși, care la rândul lor devin radicali liberi, pornindu-se astfel o reacție în lanț, care are ca urmare formarea de legături chimice noi, dar necorespunzătoare și care provoacă leziuni atât în membranele celulare, cât și în ADN-ul acestora.

Radicalii liberi sunt în general proveniți din mediul înconjurător sub forma insecticidelor, metalelor grele, aerului poluat, substanțe toxice provenite din descompunerea medicamentelor (analgezice, antibiotice, antiinflamatoare), alcool, țigări, droguri și nu în ultimul rând radiații UV.

Linia Struguri Hialuron - Solanie datorită ingredientelor sale alese cu grijă, ca vitamina C, A, E, coenzima Q10, polifenoli, oligoelemente, fier, zinc, seleniu, neutralizează cu succes efectele nocive ale radicalilor liberi, întârziind astfel procesul de îmbătrânire prematură a pielii.

O componentă importantă a Liniei Struguri Hialuron - Solanie o reprezintă Oleogelul, și mai precis Complexul Tokaj Oleo, care are un efect antioxidant special bazat pe polifenoli și realizat din ulei din sâmburi de struguri Tokaj, ulei din germeni de grâu, ulei din sâmburi de caise.

Tratamentele cosmetice realizate cu Linia Struguri Hialuron – Solanie au rolul de a neutraliza radicalii liberi, de a reface bariera hidrolipidică de protecție a pielii, de a întări sistemul imunitar propriu pielii, de a stimula regenerarea celulară.

Tratamentul se adresează atât tenurilor mature penrtu a combate procesele de îmbătrânire a pielii cât și tenurilor tinere pentru întreținere și prevenire.

 Scopul tratamentului:

  • neutralizarea radicalilor liberi
  • hidratare
  • redefinirea conturului feței
  • prevenirea și încetinirea procesului de îmbătrânire al pielii

 

În Salon tratamentul se poate executa săptămânal sub formă de cură, 5-6 ședințe (în funcție de starea tenului) sau doar ca tratament preventiv pentru tenuri tinere, o dată pe lună.

Îngrijire zilnică

Este indicată utilizarea zilnică atât a Cremei de zi antirid Struguri - Hialuron cât și a Cremei de noapte antirid Struguri - Hialuron, precum și a Cremei antirid pentru ochi Struguri - Hialuron.

Plan de tratament

Tratament de antioxidanți Struguri-Hialuron

  Descarca