Hidratarea țesuturilor pielii este, poate, cea mai importantă etapă, cel mai important proces, al unui tratament cosmetic, deoarece buna funcționare a celulelor dermice este influențată de mediul în care acestea se află.

Linia Hydro Marine componentă a Brandului Dr. Spiller, un brand recunoscut datorită tehnologiilor inovatoare pe care le promovează și aici mă refer în special la sistemul unic de emulsii HIGH TECH, emulsii biomimetice (care imită funcțiile pielii) și care lasă pielea să respire asigurând totodată pătrunderea substanțelor active în profunzime, pentru ca acestea să protejeze pielea, realizează hidratarea în profunzime folosindu-se de vitalitatea energiei marine.

Linia Hydro Marine conține: Gel spumă de curățare Hydro Marin, Loțiune tonică Hydro Marin, Crema Anti aging Hydro Marin, Crema Anti aging Hydro Marin Light, Elix Anti aging Hydro Marine, Serum Hydro Marin, Masca Hydro Marin Peel Off (Faza A, Faza M), Fluid de fixare a măștii Hydro Marin.

Fiecare produs cosmetic al Liniei Hydro Marin, este îmbogățit cu: extracte de alge, de caviar, de corali și de perlă.
EXTRACTUL DE ALGE este bogat în minerale, oligoelemente, aminoacizi, care stimulează funcțiile pielii și fortifică sistemul imunitar propriu, de aceea are loc și un proces de detoxifiere al pielii și implicit prevenirea îmbătrânirii premature a acesteia.
MINERALE MARINE(săruri marine), reumplu rezervoarele de minerale ale pielii, atât de necesare pentru metabolismul celular. Optimizează procesele de detoxifiere ale tenului.
EXTRACT DE CORALI, înlătură iritațiile, calmează pielea, fortifică bariera de protecție a pielii.
EXTRACTUL DE CAVIAR, asigură necesarul de nutrienți, pentru o netezire instantă a pielii, pentru vitalitate și strălucire.
EXTRACTUL DE PERLĂ, îmbunătățește hidratarea la nivelul pielii și asigură fermitate și tonus.

CREMA ANTI AGING HYDRO MARIN
Este o cremă de 24 de ore, cu conținut de lipide de 29%, destinată tenurilor uscate, sensibile. Detoxifiează și revigorează tenul datorită infuziei de minerale marine al căror efect este intensificat de nutrienții prețioși din caviar. Stimulează sinteza de colagen și repară eficient structura pielii.

CREMA ANTI AGING HYDRO MARIN LIGHT
Este tot o cremă de 24 de ore, cu conținut de lipide de 22%, o versiune mai light, care hidratează intens pielea și estompează spectaculos ridurile. Destinată tenurilor uscate, sensibile, mature.

SERUM ANTI AGING HYDRO MARIN
Este un ser care conține 21% lipide, iar ingredientele marine concentrate, acționează în profunzimea țesutului cutanat, hidratând și restructurând pielea. Este recomandat tenului matur și exigent.

MASCA HYDRO MARIN este o mască destinată uzului profesional. Intră în categoria măștilor peel off și are efect instant de revigorare, energizare a tenului. Hidratează în profunzime, înlătură iritațiile, echilibrează tenul. Extractul de caviar, revitalizează, oferă luminozitate tenului. Prețioasele perle, fortifică matricea celulară și echilibrează tenul. Prin utilizarea măștii se reface filmul hirolipidic de protecție al pielii, se activează metabolismul celular, se restructurează țesuturile.
Este o mască răcoroasă care formează o peliculă și se utilizează pentru tenurile deshidratate, mature.

 

Tratament cosmetic de hidratare intensă HYDRO MARIN

Este indicat tenurilor mature deshidratate, tenurilor sensibile, care necesită și o degajare, o curățare a porilor, o detoxifiere.
Hidratează, curăță, detoxifică, echilibrează, revigorează tenurile mature deshidratate, sensibile.

  1. Demachiere - Gel spumă de curățare Hydro Marin
  2. Exfoliere - Mască exfoliantă Enzym Peeling
  3. Tonizare - Loțiune tonică Hydro Marin
  4. Nutriție - Serum Anti aging Hydro Marin
  5. Îngrijire zona ochilor - Fiola Antiaging pentru ochi cu Aloe Vera și Colagen
  6. Masca - Masca Hydro Marin Faza A + Hydro Marin Faza M: se mixează faza A cu faza M în cantități egale și apoi se aplică cu ajutorul unei pensule pe față și gât
  7. Fixare - Fluid de fixare a măștii Hydro Marin: se aplică fluidul de fixare care va gelatiniza masca; Se îndepărtează masca după 15 minute, într-o singură bucată, desprinzând ușor mai întâi marginile.
  8. Masaj - Crema anti aging Hydro Marin: se execută un masaj mai energic cu ajutorul cremei apoximativ 20 de minute
  9. Crema de final - Crema de zi colorantă (opțional)

 

Pentru a menține efectele obținute în cadrul tratamentului cosmetic se recomandă utilizarea zilnică acasă a următoarelor produse:
Gel Spumă de Curățare Hydro Marine
Loțiune Tonică Hydro Marine
Crema antiaging Hydro Marine

 

Plan de tratament

Tratament Hydro Marin - Dr. Spiller

  Descarca